Noutăţi

Me and That Man au lansat piesa de debut

Adam „Nergal” Darski este cunoscut ca fiind solistul, chitaristul și principalul compozitor al trupei de metal extrem Behemoth, unul dintre cele mai importante acte ale scenei contemporane. Acesta a anunțat acum câteva luni că-și va înființa un proiect muzical care va avea o altă abordare față de formația în care activează; intitulat Me and That Man, grupul a lansat astăzi primul său videoclip oficial pentru single-ul My Church is Black, extras de pe albumul de debut Songs of Love and Death, programat să apară pe 24 martie 2017. Noua direcție muzicală poate părea surprinzătoare, însă versurile cântecului și videoclipul mai mult decât indecent și ciudat demonstrează că Nergal nu face compromisuri și rămâne loial direcției ideologice promovate prin creațiile sale în Behemoth.

Mai jos, clipul oficial Me and That Man – My Church is Black! (nerecomandat a fi urmărit la serviciu sau în prezența copiilor)

 

Habar n-am ce să zic aici, la rubrica asta. Am o reputație de hater și scârbă, dar eu sunt de fapt un mieluț fericit și blând...

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...