Noutăţi

Maltworm au lansat o piesă nouă, The Ballad Of Caleb

Bulgarii de la Maltworm au lansat o nouă piesă, intitulată „The Ballad Of Caleb”. 

„The Ballad of Caleb” este despre personajul principal din jocul shooter „Blade” (1997), care iese din sarcofagul său de piatră și cu ajutorul unei furci ruginite și multe alte arme pleacă într-o călătorie spre adevăr.

În spatele celor de la Maltworm se află membri cu greutate din underground-ul bulgar, din trupe precum Granulom, Ciroza, Bleak Revelation, Hellrider, Historian Inspell.
Contrar așteptărilor, numele Maltworm nu descrie nimic altceva decât pasiunea trupei pentru bere și whiskey.
După numai trei luni de la formare, în 2018, trupa deja urca pe scenă alaturi de trupe mari, precum Impaled Nazarene, Necronomicon, Heretic, Cryptic Brood și mulți alții.
În 2019 Maltworm lansează primul single “Yersinia Pestis”, în scurt timp urmând să intre în studio pentru înregistrarea albumului de debut; din cauza pandemiei trupa nu îl poate promova cum trebuie, planurile fiind amânate până în noiembrie 2022, când materialul e oficial lansat, cu o copertă inedită semnată de Julian D’Bones (Exciter, Virgin Steele).
În 2022 trupa câștiga competiția “Reynaers Rock Trampoline” de pe postul Z-Rock, piesa “The Kvlt Ov The Maltworm” fiind în top timp de 40 săptămâni!
În 2023 Maltworm câștigă finala Wacken Metal Battle, ceea ce i-a dus acolo unde alte formații doar visează: Wacken Open Air.

Pe Maltworm îi putem vedea în două locații din România pe 24 și 25 noiembrie, alături de Eufobia și Saddayah (24 noiembrie, Versus Pub, Galați – bilete se  vor găsi la locație) și alături de Infest, Eufobia și Saddayah (25 noiembrie, Quantic, București – link către bilete aici).

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...