Jazzy-bluesNoutăţi

Malox la Jazz Nouveau

Pe 26 februarie la Jazz Nouveau concertează un grup tânăr și avangardist, plin de o energie nebună. Malox vin din Israel și au deja trei albume.

Muzica lor versatilă cu influențe punk, klezmer, rock , polka sau jazz, virtuozitatea instrumentiștilor și dansul neobosit ce se încinge la concerte fac din Malox un grup de care publicul se îndrăgostește la prima întâlnire.

Eyal Talmudi (saxofon) este activ pe scena muzicală de peste 15 ani, perioadă în care a concertat pe întreg mapamondul cu grupurile Balkan Beat Box, Oy Division și bineînțeles, Malox.

Bateristul Roy Chen cântă de la vârsta de 15 ani, două dintre trupele prin care a trecut fiind Eternal Gray și Vertigo. Ca instrumentist combină într-un mod strălucit atitudinea hardcore/noise rock și punk cu atașamentul față de avangardă, free jazz și muzica tradițională africană.

Assaf Talmudi (clape) este o prezență constantă și prolifică pe scena experimentală de pop din Israel. Compozitor, instrumentist și producător, a lucrat cu Ehud Banai, Shlomy Shaban, Shai Tsabari, și pe lângă Malox este membru al trupei Oy Division.

O forță muzicală care nu poate fi trecută cu vederea, Malox își vor prezenta în Control cel mai recent disc, Gaza Strip, apărut în 2016 și care conține un single ce face deja furori, reintrepretarea cunoscutei piese Bangles, Walk like an Egyptian.

Accesul publicului se face de la ora 19:30.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...