Noutăţi

Malevolent Creation în Capcana

Vineri,21 februarie, de la ora 20.00, trupa Malevolent Creation va susține un super concert death metal în clubul Capcana din Timișoara. În deschidere vor cânta cei de la Domination Inc. din Grecia și Sphinx din Marea Britanie.

Malevolent Creation este o formație americană de death metal care s-a format în Buffalo, New York în 1987. În 1991 albumul lor de debut The Ten Commandments a devenit un reper pentru scena underground de death metal.

În cei 25 de ani de existență trupa a lansat 13 albume de studio și 3 albume live, și-a schimbat componența de mai multe ori dar a păstrat mereu calitatea muzicii compuse spre încântarea publicului. Astăzi Malevolent Creation înseamnă: Phil Fasciana – chitară, Lee Wollenschlaeger – voce/chitară, Josh Gibbs – chitară bass și Phil Cancilla – tobe.

Trupele Domination Inc. (thrash & new age heavy metal din Grecia) și Sphinx (death metal din Marea Britanie) promit o seară plină de energie în deschiderea concertului Malevolent Creation.

Biletele pre-sale (50 buc) costă 50 de lei și se pot achiziționa online de aici: https://www.iabilet.ro/bilete-timisoara-malevolent-creation-support-live-incapcana-50351/. Prețul accesului în seara concertului va fi 60 de lei.

Mai multe detalii despre eveniment se găsesc pe Facebook: https://www.facebook.com/events/1295133314004737/

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
error: Content is protected !!