Noutăţi

Măgura Wave Fest – nou festival

Măgura Wave Fest este un proiect creat din dorinţa noastră de a promova muzica de calitate şi libertatea pe care ne-o oferă natură.

magura
Locaţia a fost aleasă cu scopul de a schiţa un peisaj perfect de întâlnire pentru toate spiritele libere care simt şi vor celebreze vibraţiile pozitive, într-un mediu încărcat de energii, emoţii şi viaţă.
Ne-am hotărât -i dăm un impuls acestei oaze de tăcere, în care parcă timpul stă în loc şi scriem o poveste reală, ruptă parcă din cărţi.
Cursul tăcut al Mureşului de la poalele Măgurii Uroiului, platoul întins, înghiţit de imaginea copleşitoare a apusurilor care învelesc cetatea Devei, sunt elementele forţe ale poveştii noastre.
Aşteptăm prieteni însetaţi de viaţă din toată ţară, cu zâmbete pe faţă, mâini în aer, călare pe motoare şi înălţaţi pe aripi de zbor cu parapante.
Setea ne-o vom stâmpăra cu băutură rece, foamea o vom stinge cu bucate proaspete, iar când somnul ne va copleşi, ne vom retrage în zona specială pentru campare.
Ne mai aşteaptă o scenă zgomotoasătare şi un pupitru pentru toate trupele şi dj-ii invitaţi. Prestaţiile îmbină mai multe genuri muzicale şi forme de artă. Secţiunea muzicală a festivalului se adresează unui colectiv diversificat, dar omogen, fiind o îmbinare de stiluri, accente şi idei.
Prima ediţie a festivalului, include implicarea voluntară a multor prieteni şi cuprinde planuri mari şi continuitate.
Pe scurt, Măgura Wave Fest, va satisface mai multe plăceri nevinovate, de la sporturi, relaxare (foodcourt, chill zone, camping, bar), la concerte ale unor invitaţi cu nume mari şi petreceri năucitoare cu Dj la butoane.

Eveniment organizat de Centrul Cultural şi de Creaţie al oraşului Simeria cu sprijinul Primăriei oraşului Simeria, în perioada 26-28 august.

Line-up-ul include nume precum Viţa de Vie, Luna Amară, Hteththemeth, Breathelast, Diamonds Are Forever sau We Are Numbers.

https://www.facebook.com/magurawavefest/

www.magurawave.ro

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...