Noutăţi

Lupu’ cel rău a lansat în format digital ”Povești din pădurea de metal”

band

 

Lupu’ cel rău a lansat materialul de debut ”Povești din pădurea de metal” care poate fi ascultat sau descărcat în format digital la linkul de mai jos:

 

https://UMRDD.lnk.to/LupuCelRau-PovestiDinPadureaDeMetal

 

Lupu’ cel rău s-a înființat în 2012 ca un side-project al lui Bogdan Costea (Magica) și al lui Cristian Popescu (Siaj PM, Hangover) pentru a cânta heavy-metal clasic mixat cu puțin umor. Formula trupei s-a stabilizat prin venirea lui Marian Mihăilă de la White Walls la tobe și a lui Emilian Burcea de la Fortuneteller la a doua chitară și a și început activitatea live, cu piese proprii și cu niște cover-uri după greii metalului. Fast-forward câteva zeci de concerte și festivaluri, vreo doi ani și câțiva bateriști (după plecarea lui Marian Mihăilă au mai trecut pe la tobele Lupului Adrian Mihai (9.7 Richter), Adrian Culetu (Punch Therapy) și a rămas Theo Scriosteanu (MT Place)) și Lupu’ se prezintă cu prestații live cu din ce în ce mai multe piese proprii și din ce în ce mai puține cover-uri. Concret se strânsese material de un album așa că urmarea firească a fost intrarea în studio și înregistrarea lui. Pentru prezentarea grafică a albumului, Lupu’ a apelat la megatitratul artist Costin Chioreanu care a surprins la fix cu coperta ideea de bază a muzicii constănțenilor de a vedea laturile amuzante ale industriei muzicale și ale vieții, în general.

Coperta Povesti din padurea de metal

În 2015 se petrece ultima schimbare de componență prin cooptarea lui Eugen Brudaru (White Walls ) la cârma vocală a haitei și urmează o jumătate de an de reînregistrare a întregului material cu noua voce astfel că lansarea “Poveștilor din pădurea de metal” pe CD are loc de abia pe 4 martie 2016. Albumul poate fi comandat în format fizic pe canalele de comunicație on-line ale trupei (contact@lupucelrau.com si https://www.facebook.com/LupucelRau/)

Contact Lupu’ cel rău:

https://www.facebook.com/LupucelRau

contact@lupucelrau.com

http://www.lupucelrau.com/

Contact U Rock / Universal Music:

urock@umusic.ro

www.facebook.com/uRockmusicpage 

www.facebook.com/umusicro

www.umusic.ro

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...