Noutăţi

Luna Amară – Necântatele, în club Quantic

Luna Amară și Doomsday Astronaut ajung în Quantic pe 16 noiembrie.

„Deși încă avem dificultăți în a normaliza realitatea faptului că Luna Amară există de 23 de ani, suntem ajutați constant de mesajele care vin deseori dinspre public, mesaje in care suntem rugați să cântăm o piesă sau alta. Realizăm, astfel, că s-au adunat deja 7 albume și câteva zeci de piese, unele mai cunoscute, altele mai puțin. Ne e imposibil să le cântăm mereu pe toate. Așa că ne limităm la cele cu cea mai mare „priză”. În acest concert, însă, playlist-ul va fi alcătuit, în majoritate, tocmai din piesele cântate mult mai rar, sau aproape deloc, in ultimele două decade. Tu ce piesă de la Luna Amară ai vrut să auzi în concert, dar nu s-a întâmplat niciodată?…”

Doomsday Astronaut este o trupă instrumentală de metal progresiv. Proiectul este înființat în februarie 2022 de către chitaristul Waqas Ahmed. Doomsday Astronaut câștiga marele premiu la concursul Posada Rock 2022. Waqas Ahmed primește premiul pentru cel mai bun chitarist în cadrul concursului metal la Constelații Rock 2023. Doomsday Astronaut impresionează juriul și publicul cu melodiile memorabile și cu virtuozitatea lor. În ultimul an Doomsday Astronaut a cântat în festivaluri importante, precum Metalhead Meeting, Posada Rock, Rock La Mureș, Astra Rock Festival și Sound Art Festival. Trupa sibiană a împărțit scena cu trupe legendare ca Pantera, Leprous, The Haunted, Paradise Lost, Venom, Sodom, Carcass și Attila. Doomsday Astronaut este în turneul de promovare al noului album „DJENT DJINN”. Trupa promite un spectol exploziv și o prestație scenică plină de virtuozitate.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...