Noutăţi

Luna Amară & Les Nuages – concert Acustic la Sala Radio Cluj

După un an plin de evenimente importante, Luna Amară îl încheie cu un concert acasă, la Cluj. Va fi un concert acustic și le vor avea alături pe Les Nuages, cvartetul cu care au înregistrat albumul „Aproape”, lansat în 2016.

Concertul va avea loc la Sala Radio Cluj (str. Donat, nr. 160) locul în care Luna Amară a înregistrat în toamna acestui an piese pentru următorul album. Acustica sălii este perfectă pentru un concert sensibil și personal.

Setlistul va conține piese de pe albumul „Aproape” dar și piese de pe albumele precedente. Ceea ce face acest concert special este faptul că veți putea asculta pentru prima dată piese ca Roșu aprins, Mara, Lume oarbă, Chihlimbar sau Albastru în variante de interpretare pe care viorile, viola și violoncelul le vor îmbogăți nu doar ca sunet ci și ca trăire.
Piesele au fost orchestrate de către Dorin Ghiuţa, din formaţia Luni la Teatru.

Biletele la concert costă 35 de lei și se găsesc în avans în rețeaua www.iabilet.ro.
La intrare, în seara concertului, biletele vor fi 40 de lei (în limita stocului rămas).
Capacitatea sălii Radio este limitată la 200 de persoane.

Vă așteptăm cu drag pe 25 noiembrie, începând cu ora 20.30, la Sala Radio Cluj.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...