Noutăţi

Luna Amară lansează videoclipul „Doar noi doi”, primul single de pe albumul „Aproape”

la-small-013

În așteptarea noului album Luna Amară, „Aproape”, formația clujeană lansează astăzi videoclipul „Doar noi doi”! Realizat de către Dorin Marcu (Resize Media), clipul este o explorare a unei stări și ascunde o serie de detalii interesante sub aparența unei simplități în execuție.

„Este al doilea videoclip la care lucrez cu Luna Amară și, contradictoriu cu Pietre în Alb, am lucrat de trei ori mai puțin ca timp dar a fost de cinci ori mai solicitant din cauza conceptului de one-take. Cred că cea mai bună frază pentru a caracteriza conceptul clipului este o vorbă foarte dragă mie, It ain’t simple being cool, but it’s cool being simple.” – Dorin Marcu, regizor

Piesa a fost înregistrată la Luna Recording Studios, inginer de sunet Oliver Vegh, mix și master de Dan Georgescu. Mai apare de asemenea cvartetul Les Nuages (Andrada Codorean – vioara I, Roxana Tuță – vioara II, Bianca Comșa – violă, Adela Moldovan – violoncel), partitura pentru coarde fiind scrisă de Dorin Ghiuță.

Melodia poate fi ascultată sau descarcată în format digital de aici: https://UMR.lnk.to/LunaAmara-DoarNoiDoiNe

Albumul „Aproape” urmează a fi lansat pe 22 octombrie prin Universal Music România. Concertul de lansare de la București va avea loc pe 22 octombrie la Clubul Țăranului, trupa urmând a pleca ulterior într-un turneu național cu mai multe date. Urmăriți pagina de Facebook Luna amară și site-ul oficial pentru mai multe informații despre turneul „Aproape”!

„Terasa interioara (încălzită) a Clubului Țăranului din București va găzdui o lansare altfel, atât din punct de vedere al scenografiei, cât și al muzicii. Luna Amară continuă să fie aproape de cei care ne urmăresc și vrem să le oferim, prin acest nou material de 7 piese, o nouă călătorie – prin lume, prin gânduri, prin sine.” – Mihnea Blidariu

Luna Amară:
Nick Făgădar – chitară, voce
Mihnea Blidariu – chitară, voce
Șerban Onțanu-Crăciun – chitară
Sorin Moraru – bass
Răzvan Ristea – tobe

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...