Noutăţi

Luna Amară – lansare „Aproape” la Suceava, cu Nouă Ani Lumină

luna-amara

La cinci ani de la „Pietre în alb”, albumul care a marcat un apogeu de maturitate și complexitate în muzica Luna Amară, trupa clujeană revine cu un nou disc ieșit din orice tipare. „Aproape” este o colecție de șapte cântece într-un registru semi-acustic, păstrând amprenta lirică și muzicală a trupei dar ducând totul la un alt nivel. Turneul de lansare „Aproape” ajunge la Suceava vineri, 25 noiembrie, la 31 Motors Pub (str. Universității nr. 4)!

Luna Amară – Doar noi doi (official video)
https://www.youtube.com/watch?v=vHRqledMqec

„În această toamnă ne-am decis să semnăm cu Universal Music România și să lansăm un nou material discografic. Albumul se numește Aproape, are 7 piese si nu știm precis dacă e un EP mai lung sau un LP mai scurt… Dacă v-a plăcut Don’t Let Your Dreams Fall Asleep, atunci o să vă placă și Aproape, însă veți avea și una-două surprize… Turneul de promovare începe pe 15 octombrie, în cadrul evenimentului fEast de la Londra, și continuă în țară până în decembrie. Așteptăm cu nerăbdare să ne vedem la concerte!” – Mihnea Blidariu

Tracklist „Aproape”:
1. Aproape
2. Doar noi doi
3. Duși de val
4. Lampioane
5. Pene
6. Prea târziu
7. Prieteni călători

În deschidere îi vom avea invitați pe cei de la Nouă Ani Lumină.
Nouă Ani Lumină te trimite într-o călătorie plină de emoții și trăiri puternice învăluite de o atmosferă spațială și avangardistă cu nuanțe electronice și psihedelice.
http://fb.com/nouaanilumina/

Haideți așadar la concertul de pe 25 noiembrie de la 31 Motors Pub din Suceava și fiți alături de Luna Amară la lansarea noului lor material discografic! Preț bilet: 20 de lei.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...