Noutăţi

LUNA AMARĂ la Brașov, București și Iași

În compozițiile originale se pune accentul pe solourile de trompetă, riffurile de chitară și îmbinarea contrastantă a duetului de voci, cvintetul fiind apreciat și pentru secția ritmică solidă care stă la baza pieselor.

Lansată în 2000, Luna Amară este formația fanion pentru mai multe generații de consumatori de muzică live care apreciază mesajele sociale dar și de dragoste, ale poeziilor care abordează diverse stări.

Luna Amară este formația românească rock care a înregistrat cea mai mare cifră de vânzare a unui album de debut în anii 2000 (este vorba de albumul „Asfalt”, produs de Rebel Music în colaborare cu Roton, 2004).

În următoarele două weekenduri ne pregătim pentru un traseu al Capitalelor: Capitala țării, Capitala regiunii istorice Moldova și Kronstadt, orașul coroană din Siebenburgen.

BRAȘOV

Sâmbătă 10 martie, 21.00

Kruhnen Musik Halle

https://www.facebook.com/events/331237464031563/

Pentru prima data in Brasov, intr-un duo memorabil, Robin And The Backstabbers si Luna Amara vor concerta pe 10 martie la Kruhnen Musik Halle. Da, in aceeasi seara si pe aceeasi scena.

Biletele sunt disponibile via Iabilet.ro si local la Rockstadt si Kruhnen Musik Halle. Presale – 45 lei / At doors – 55 lei

LINK> https://www.iabilet.ro/bilete-concert-robin-and-the-backstabbers-si-luna-amara-32809/

BUCUREȘTI

Vineri 16 martie, 22.00

Club Mojo

https://www.facebook.com/events/2006918072881190/

Luna martie vine cu un eveniment de marcă a rock-ului underground din România. Într-o locație complet renovată, cu un sound și un design nou, club Mojo revine pe harta evenimentelor memorabile.

Special Guests: Fameless / Aeon Blank

Early bird – 30 ron – First 150 tickets

Door fee – 50 ron

Reservations can be made by calling 0737 220 220

or online at www.mojomusic.ro/reservations

IAȘI

Sâmbătă 17 martie, 21.30

Underground Pub

https://www.iabilet.ro/bilete-concert-luna-amara-32861/

Luna Amară revine în Iași să-și prezintă piese noi de pe viitorul album (și amintim faptul că s-au lansat deja videoclipurile: „Nu știu, nu iau, nu sunt” și „Om”).

Acesta este unicul concert Luna Amară la IAȘI din această primăvară!

Pre-Sale: 30 lei / Door fee: 35 lei

Bilete online pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco si in reteaua iabilet.ro/retea

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...