Noutăţi

Luna Amară cântă la Hard Rock Cafe

Una dintre cele mai explozive trupe de rock alternativ din România, LUNA AMARĂ, cântă joi 28 aprilie de la 21:30 la Hard Rock Cafe din Bucureşti.

luna amara
Fondată la Cluj în 1999 de către Nick Făgădar şi Gheorghe Fărcaş, Luna Amară s-a impus pe piaţa muzicală locală prin versurile de protest şi grunge-ul dus la nivel de artă. A fost supusă cenzurii dar mereu a ţinut capul sus şi în 16 ani a lansatpatru albume şi un DVD. Anul acesta au fost premiaţi la METALHEAD Awards pentru “Live la Conţi” (Best Romanian alternative Release). Alături de vocea puternică a lui Mihnea Blidariu, Luna Amară a reuşit urce pe aceeaşi scenă cu trupe precum Deftones, Him, Rammastein, Iggy Pop sau Amorphis.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea – Hard Rock Cafe, Magazinul Muzica, Metrou Unirii 1, Magazinele Uman şi IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţară) dar şi în ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:
– 50 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat de bilete)
– 30 de lei, cu loc la masă, în sală

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 30 de lei.

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul HerăstrăuŞoseaua Kiseleff, nr. 32. Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...