Noutăţi

Luna Amară, Backyard Season live în Expirat

Seria de concerte Backyard Season se încheie cu Luna Amară, miercuri, 20 septembrie, pe terasa Expirat. Direct din Cluj în București vin să ne cânte cel mai nou single al lor “Nu mai vine nimeni”, dar la concert sperăm să veniți voi toți, să începem toamna în roșu aprins. 

Biletele sunt disponibile prin iaBilet.ro: https://www.iabilet.ro/site/event/88621/

● Bilete Presale (primele 100) – 60 lei
● Acces General – 60 lei
● At the door – 80 lei 

Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

Luna Amară cântă de peste 16 ani sincer și fără ocolișuri. Cu un prim disc („Asfalt”, 2004) care a dobândit, în timp, un statut-cult, formația și-a rafinat limbajul artistic de la album la album ajungând, în 2011, la „Pietre în alb” – probabil cea mai completă și mai matură experiență Luna Amară de până acum, cu teme lirice complexe punctate de o interpretare în forță și de o producție modernă.

Cu un portofoliu live impresionant și o abordare proprie a muzicii rock, cu influențe inclusiv din spectrul metalic și progresiv, Luna Amară continuă să fie relevanți prin arta lor cu mesaj, implicarea socială, profunzimea versurilor și pasiunea cu care se urcă pe scenă de fiecare dată.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...