Noutăţi

Loudcity Sessions cu Patoi, Giuglea, Copaciu și invitații lor

Clubul Țăranului, Monetăriei 3
Vineri, 16 martie, ora 20.30
Cost bilet: 45 ron

Vineri 16 martie va fi un Loudcity Sessions special.

Povestea este așa: fiecare chitarist urcă pe scenă cu trupa sa, iar la final, cei trei chitariști, Nicu Patoi, Florin Giuglea și Cristi Copaciu susțin un recital împreună. Blues în forță alături de invitați speciali: Adrian Ciuplea, Răzvan “Lapi” Lupu, Hanes Radu, Berti Barbera, Ana Maria Roșu.

NICU PATOI ȘI PLATONIC BAND. Platonic band înseamnă pasiunea lui Nicu pentru chitară. El e și cel care a numit grupul în 1995. Trupa creează intersecții stilistice între blues, rock, jazz și funk. Un recital Platonic Band conține compoziții Nicu Patoi, printre care sunt intercalate diverse teme din repertoriul de blues și rock. Până în prezent, trupa are două album de studio, Sweet Little 6String și Two Decades și unul live, Middle Of The Week Tour – Best of live, cele mai bune înregistrări din turneele formației.

FLORIN GIUGLEA ȘI GIUGLEA GROUP, adică Florin și prietenii săi, Adrian Ciuplea și Hanes Radu. În căutarea vocii adevărate a muzicii blues, Florin Giuglea a străbătut America, întâlnind muzicieni autentici ai genului. S-a întors în România, a strâns muzicieni foarte buni pe lângă el și ne face o invitație la blues.

CRISTI COPACIU ȘI ANA MARIA ROȘU. Doi tineri la început de drum care dau foarte bine pe scenă. Cristi este un chitarist talentat care a urcat pe scenă alături de nume mari de la noi. Pe 16 martie are parte de încurajările lui Nicu Patoi și a lui Florin Giuglea, prin invitația pe care i-au făcut-o să cânte împreună.

Bilete la Loudcity Sessions se pot achiziționa de aici: https://goo.gl/maf8Zn. În limita disponibilității veți găsi și la intrare, înainte de concert.

La acest concert nu se fac rezervări. Biletul asigură loc automat la masă.

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top