Noutăţi

LIVE METAL cu DEATHRATTLE si MENTAL DISORDER, la Buzău, în Underground Pub

Sursa: Comunicat de presă

Haideti cu noi la o seara metalica de manufactura autohtona, inspiratie vestica si descendenta mai mult decat respectabila!

DEATHRATTLE (Bucuresti)

https://www.facebook.com/pg/DeathrattleThrash

Profeseaza de cativa ani un thrash executat cu pasiune si studiat cu rabdare, cu eficienta imediata, care te transpune inapoi in perioada spectaculoasa a anilor 80 pe cararile metalliste, megadhetiste, testamentiale! ( Minutes before Death 2015 https://deathrattlethrash.bandcamp.com/releases )

Orice metalist va recunoaste atitudinea de worship fata de stil si devotiunea in asimilarea lectiilor masive ale anilor de aur si va aprecia la Minutes before Death valoarea emulatiei si placerea unui headbang no remorse! Al doilea material, Power Corrupts e plin de riffuri cool si un groove „modern” (…au trecut 30 ani?) in viziunea 80ista, care isi da mana cu o intentie melodica mai pronuntata, de factura sobra si melancolica. Efectul de modernizare e astfel updatat, lectiile fiind facute si efectul largit in expresie, dar si ca surse de influente, momentele mult mai pregatite si anticiparile mai savuroase!

MENTAL DISORDER (Brasov)

https://www.facebook.com/Mental-Disorder-805831259577255/

Proaspetii thrasheri brasoveni sunt angajati corect pe traiectul thrashului si promit sa re-aprinda focurile, nu doar pentru fanii DRI! Nu ne putem dori decat sa avem combustibil suficient si sa facem fata! Fuck the POSERS! GO! ( https://soundcloud.com/user-269510856 )

Evenimentul va avea loc in Pub Underground (Str. Cuza Voda nr. 59, Buzau), in ziua de Joi, 29 Noiembrie 2018, incepand cu orele 20:30.

Pretul biletului: 10 lei (la intrare, in seara concertului) Programul evenimentului:

20:00 – Open Doors

21.30 – 22.30: Mental Disorder

23:00 – 00.30: Deathrattle

00:30 – Rockoteca Tasse si Alina

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi aduse din afara clubului.

This You Can TRUST (Asociatia Cerc Posibil) foloseste banii de pe bilete pentru evenimentele urmatoare, si atat. No profit but the good time!

Avem un underground de toată frumusețea. Păcat că este necunoscut.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...