Noutăţi

Line-up final pentru festivalul Rites of the Black Mass

Prima ediţie a festivalului “Rites of the Black Mass” va avea loc în perioada 14 – 15 octombrie 2016, la Bucureşti, în clubul Fabrica.

rotbm
Datorită unor probleme personale irlandezii de la ZOM nu vor mai ajunge la Bucureşti în cadrul acestei ediţii, urmând ca locul lor fie luat de către o altă trupă din Irlanda, respectiv Dread Sovereign.
Lineup-ul final pentru această ediţie arată după urmează:
Vineri, 14 octombrie 2016:
BÖLZER
Infernal War
Inferno
Outre
The Stone
Selvans
Dimholt

Sâmbătă, 15 octombrie 2016:
ENTHRONED
Malthusian
Dread Sovereign
Possession
Kringa
X PUS
Def/Light
Aeternus Prophet

Pagina oficială a evenimentului: https://www.facebook.com/events/121204071599922
Dread Sovereign revin în România după concertele susţinute în această primăvară la Bucureşti şi Cluj Napoca. Trupa reprezintă cel mai nou proiect al lui Alan “Nemtheanga” Averill de la Primordial. După ani de practică la chitară şi la bass, Alan a decis ca alături de Johnny King (Malthusian/ex Altar of Plagues) la tobe şi Bones (Wizards of Firetop Mountain/ZOM) la chitară formeze această formaţie.
Influenţele trupei vin din aria de raw old school doom/death metal de la trupe precum Venom, Saint Vitus, Ciith Ungol şi din black metal-ul anilor ’80.
În prezent Dread Sovereign lucrează la un nou material de studio, urmând anunţe mai multe detalii despre acesta în curând.
Biletele şi abonamentele sunt disponibile în format electronic pe www.iabilet.ro dar şi în reţeaua fizica iabilet.ro/reţea – Magazinul Muzică, Metrou Unirii 1, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi IQ BOX (partener Telekom), reţeaua de magazine SAY (partener Orange), pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara, dar şi la Hard Rock Cafe Bucureşti şi Berăria H la următoarele preţuri:

ABONAMENTE:

120 RON în perioada 02.06 – 14.10
130 RON – în ziua festivalului.

BILETE 1 ZI:

60 RON – în perioada 26.03.2016 – 14.10.2016
70 RON – în cele 2 seri de concerte.

Pentru această ediţie a festivalului va exista un număr limitat de 300 bilete.

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!