Noutăţi

LEPROUS este cel mai nou nume confirmat pentru Rockstadt Extreme Fest 2017

LEPROUS este cel mai nou nume confirmat pentru Rockstadt Extreme Fest 2017, eveniment ce va avea loc în perioada 10-13 august pe terenul de Biatlon de la baza Cetăţii Râşnov.

rockstadt
Abonamentele au fost deja puse în vânzare, lista pentru etapele de presale până în august 2017 fiind disponibile mai jos.
La fel ca şi precedentele ediţii, NU vor exista bilete pe zile , ci doar abonamente ce asigură accesul în toate cele patru zile ale festivalului.
Este aproape imposibil compari muzica Leprous. Îi poţi asemăna cu Opeth, Arcturus, Porcupine Tree, Van Der Graaf Generator sau Emperor. Mai mult, aceşti tineri muzicieni se regăsesc atât în componenţa Emperor cât şi Ihsahn. Lansaţi în 2001, aceşti tineri norvegieni au ajuns deja un nume important în scena progresivă europeană, cu un al patrulea album lansat în 2015 ce a ajuns în Top 100 în Finlanda, Germania, Belgia sau Olanda, disc promovat printr-un turneu european masiv, urmat de un turneu american. În 2017, Leprous vor susţine un extins turneu împreună cu legendarul Devin Townsend şi Between The Buried And Me. Muzical, Leprous variază de la rock progresiv, la jazz, la metal. O experienţă inedită pentru un ascultător cu mintea deschisă.
Până în acest moment au fost confirmaţi OPETH, KORPIKLAANI, ALESTORM, NAPALM DEATH, AUGUST BURNS RED, NILE, LEPROUS, IXXI, NECROVILE, ANIME TORMENT şi ZOMBIE ATTACK.
Ca o noutate pentru acest an, categoria VIP a fost eliminată. În schimb, sesiunile de Meet And Greet vor fi din acest moment publice, în limita timpului impus de managementul formaţiilor.
Preţul abonamentelor este următorul:
190 lei = 16.09 – 16.11.2016
230 lei = 17.11.2016 – 1.02.2017
270 lei = 2.02 – 09.07.2017
300 lei = 10.07.2017 şi pe toată durata festivalului
Biletele pot fi găsite pe site-ul oficial, www.rockstadtextremefest.ro cât şi în punctele de vânzare deja cunoscute: Reţeaua de bilete Eventim, MyTicket şi Bilete.ro. Pentru achiziţia în sistem internaţional, biletele pot fi achiziţionate de pe pagina oficială a festivalului.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...