Noutăţi

Legion revine cu un EP nou şi concerte în ţară

După o pauză discografică de șapte ani, formația maramureșeană de thrash/hardcore LEGION revine cu un nou EP intitulat „Ghost Killer”. Lansarea oficială a noului material va avea loc sâmbătă, 24 septembrie, la Baia Mare în Shadows Pub. Mini-turneul din această toamnă mai cuprinde concerte și la Cluj-Napoca (1 octombrie în La Țevi Pub), Satu Mare (15 octombrie) și Debrecen (22 octombrie în Kaptár Klub).

legion

Înregistrările au fost făcute în home studio-ul formației în toamna anului trecut. Pentru acest material formația l-a cooptat pe bateristul Nabil Karsheh din Debrecen, iar textele au fost scrise de Leonard Ciocan. Producția audio este realizată de echipa Drop’n’Dirty (Mihai Tivadar și Vlad Bornuz). Masterizarea a fost făcută în celebrul studio „Dugout” din Uppsala (Suedia) de Giorgos Nerantzis și Daniel Bergstrand, acesta din urmă fiind cunoscut pentru colaborările sale cu nume consacrate din aria metalului greu, precum Meshuggah, In Flames sau Behemoth. Coperta a fost realizată de Szilárd Székely (Ultimu’ Nivel).

https://youtu.be/5QKIHdPX3Gs

TRACKLIST:
Behind Enemy Lines
Hate
No Surrender
Reality Check
Toxic Remedy
Trapped

LEGION:
Rudolf Stauder – voce
Otto Ulman – chitară
Csaba Szöllösy – bas
Nabil Karsheh – tobe

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...