Noutăţi

Lansarea albumului de debut al trupei Katara la Timișoara

Trupa Katara își lansează albumul de debut numit THE END la Timișoara în Clubul Capcana (ex Daos), în 12 ianuarie 2019 începând cu ora 20.00. În deschidere va cânta formația Unity of Opposites.

Katara este o trupă de Melodic Death Metal care și-a început călătoria muzicală în 2014 în Arad, și care își ia numele din limba greacă însemnând ”blestem”. Tema principală a trupei sunt „blestemele” de mai multe tipuri și văzute din mai multe perspective, adăugând scurte povești prin versuri.

Concertul din Capcana marchează lansarea albumul de debut al Katara numit ”THE END”, care s-a lăsat așteptat de ceva vreme, după lungi suferințe sau „blesteme” datorate modificărilor în componența trupei. Materialul muzical este creat din suflet, „suferind”, un album conceptual cu multiple influențe din sfera genului Melodic Death Metal.

Muzica trupei Unity of Opposites reprezintă exprimarea într-o formă artistică a tuturor stărilor sufletești care ne încearcă pe toți în calitate de oameni, cu toate implicațiile sociale, psihologice și filozofice.

În momentul de față Unity of Opposites se află în procesul de înregistrare a unui material muzical de 9 piese, material care conține și prima expunere online a trupei sub forma unui clip de promovare – „Apologize”.

Intrare concert: 10 lei

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/1211145375715885/

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top