Noutăţi

Lansare videoclip Negative CORE Project feat. O.N. aka OmuNegru – #MLL

Filmările au avut loc într-o singură zi, pe data de 17 Iulie în diverse locaţii din Bucureşti. Am avut parte de o echipă foarte hotărâtă ducă la bun sfârşit singura zi de filmare disponibilă şi toată lumea a făcut un efort considerabil, de la artişti la oamenii care au venit ne susţină şi facă parte din figuraţie, având în vedere totul s-a întâmplat în decursul a 20 de ore.

Dorinţa noastră de a scoate un material video cu piesa #MLL (M##e La Lume) nu a fost numai o distracţie satisfăcută ci şi o necesitate pe care am resimţit-o în contextul actual al muzicii din underground.

Am vrut pur şi simplu ilustrăm faptul până şi abuzul şi amuzamentul capătă dimensiuni înspăimântătoare când limitele sunt ignorate iar cel mai important lucru este învăţăm ne ridicăm de fiecare dată când ajungem lovim pământul. Ca scenariu am urmărit un personaj veşnic prezent în clipurile NCP – omul cu masca de gazecare are un drum iniţiatic în universul nostru cu atât mai mult cu cât ne-am gândit de data asta îi rupem capu’ la o distracţie majoră cu tot ce trebuie: fete frumoase, băutură multă şi o groază de alte treburi neindicate.

Din punctul nostru de vedere comunitatea din care facem parte, fie e vorba de scena de metal extrem sau cea a hip-hop-ului autohton au multe puncte comune, plecând de la dragostea de sunet, până la o viziune asemănătoare asupra societăţii în care trăim şi poate cel mai important dintre toate modul în care acţionăm şi reacţionăm la aceasta.

Colaborarea cu OmuNegru în concertele pe care le-am susţinut alături de el au fost la început destul de ciudat văzute de către public dar în scurt timp foarte multă lume a rezonat cel puţin cu refrenul şi am considerat imprimarea acestei versiuni a piesei cât şi apariţia materialului video deveneau obligatorii.

Următorul concert unde puteţi asculta live piesa va fi pe 8 septembrie la festivalul Something For The Core ed. VI, organizat în Club Quantic, Bucureşti.

O.N. aka OmuNegru

Facebook: https://www.facebook.com/omnecunoscut/
Soundcloud: https://soundcloud.com/omnecunoscut
Youtube: https://www.youtube.com/user/emceon

Negative CORE Project

Facebook: www.facebook.com/NegativeCoreProjectRO/
Soundcloud: http://soundcloud.com/negativecoreproject
Bandcamp: https://negativecoreproject.bandcamp.com

YouTube: http://www.youtube.com/user/NegativeCoreBand

Merch: http://merch.dark-side.ro/brand/negative-coreproject.html

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...