Noutăţi

Lansare album, Hteththemeth, „Best Worst Case Scenario”. Invitaţi speciali Wild Child

rsz_poster

„Dragi prieteni inhabitanţi ai urbei Braşovului şi dragi prieteni veniţi din depărtări,
A trecut cam multă vreme de când nu ne-am mai văzut, aşa ne bucurăm maxim revenim în faţa voastră, de data aceasta pe scena noului Rockstadt, având totodată şi un extra motiv de sărbătoare – lansarea noului nostru album, intitulat Best Worst Case Scenario. Vom avea un show cât se poate de complet, întregind nebunia noastră muzicală cu elementele teatrale cu care v-am obişnuit, dar şi cu unele noi cu care sperăm impresionăm în mod plăcut.

Invitaţii noştri speciali vor fi Wild Child din Sibiu. O trupă tânăra şi plină de energie, caracterizată de entuziasmul şi pasiunea pentru muzică, trupa Wild Child a fost una dintre “colegele” noastre de suferinţă muzicală în cadrul concursului Global Battle Of The Bands, o dulce suferinţă în cadrul căreia ne-am şi împrietenit.”

În seara de sâmbătă, alături de gazdă (Clubul Rockstadt) îşi vor împreuna forţele pentru prima dată Next Dream Event şi Next Evil Event, pentru a oferi un eveniment plăcut şi memorabil.

Preţul biletelor este de 20 RON, acestea fiind disponibile în presale (detalii zilele următoare), dar şi în seara evenimentului, în limita locurilor disponibile.

Hteththemeth
https://www.facebook.com/Hteththemeth

Wild Child
https://www.facebook.com/Wild-Child-Band-838130376271002/

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
error: Content is protected !!