Noutăţi

Lansare album Dirty Shirt & turneu european

Iată că a venit și momentul mult așteptat, iar DIRTY SHIRT a lansat zilele trecute, alături de Ansamblul Transilvania, albumul live „FolkCore DeTour” prin intermdiul casei de discuri franceze Apathia Records.

Înregistrat în cadrul concertului avut la Arenele Romane din București pe 1 aprilie 2017, ca parte a turneului național FolkCore DeTour, albumul este dovada clară că alăturarea pe scenă a două lumi diferite – o trupă metal și un ansamblu folkloric național – este posibilă, iar rezultatul este mai mult decât fantastic!
Albumul live, dar și varianta DVD, pot fi comandate aici: http://apathia.link/dirty-shirt
De asemenea, poate fi urmărit aici: https://www.youtube.com/watch?v=vvIWvh_l4XA
Mai mult, pentru a celebra un an de la încheierea turneului FolkCore DeTour, Dirty Shirt și Ansamblul Transilvania se regăsesc din nou în aceeași formulă în data de 31 martie la București (club Quantic) pentru lansarea acestui album live în cadrul evenimentului FolkCore Reloaded.

Event: FolkCore Reloaded / Dirty Shirt & Ansamblul Transilvania + guest

Foarte curând, Dirty Shirt va porni din nou la drum, de data aceasta pentru un turneu european ce va cuprinde opriri în țări precum Ungaria, Slovacia, Polonia, Cehia și Germania. O parte dintre aceste concerte vor avea loc alături de cunoscuta formație israeliană ORPHANED LAND, Dirty Shirt alăturându-se turneului acestora „Unsung Prophets & Dead Messiahs Tour 2018” pentru patru concerte.

De asemenea, Dirty Shirt a confirmat de curând și participarea la festivalul Noc Besov XIII -Rituál din Slovacia care va avea loc toamna aceasta.

 

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...