Noutăţi

Lansare album DinUmbră – „Soul Of A Galaxy” pe 26 mai

Joi, 26 mai, DinUmbră Events şi Club Fabrica invită la concertul de lansare a albumuluiSoul Of A Galaxy” în compania a trei trupe care vor transforma scena clubului într-un tărâm al viselor şi emoţiilor intense, exprimate într-o manieră energică pe ritmuri de death, doom şi melodic black.

Dinumbra

Liviu Ustinescu – voce
Sebastian Bugachitară
Cristian Stilpeanu – chitară
Sorin Tudor- bass
Mirel Cristea- tobe
www.dinumbra.ro
www.facebook.com/dinumbra
www.youtube.com/user/dinumbrametal

Soul Of A Galaxy” este o viziune asupra lumii înconjurătoare, o conştientizare a fiinţei raportată la univers, precum şi un îndemn hotărât referitor la regăsirea acesteia în interiorul fiecăruia dintre noi. Albumul, „Soul Of A Galaxy” este disponibil atât sub formă de CD, distribuit de Bestial Records pe următoarele siteuriLet‘s Rock: www.letsrock.ro/magazin/CD-uriromanesti_78/DINUMBRA+SOUL+OF+A+GALAXY_3694.html,
Bestial Records: www.bestial.ro/magazin-23-cduri_cu_trupe_romanesti-45109-dinumbra_soul_of_a_galaxy.html. Albumul este distribuit şi în format digital de cătreUniversal Music România şi este disponibil pentru download şi streaming la următoarele adrese: https://umrdd.lnk.to/DinUmbra-SoulOfAGalaxy.
DinUmbră – „Soul Of A Galaxy” pe 26 mai  s-a înfiinţat în anul 1998, cu intenţia de a crea un stil nou în rockul românesc. Discografia trupei mai cuprinde un LP (“DinUmbra”, 2003) şi două EP-uri (“Haunted By Snails”, 2007, respectiv “Santandrei” 2011). În cadrul concertului din seara de 26 mai veţi putea asculta o mare parte din piesele de pe „Soul Of A Galaxy” şi veţi avea parte de mai multe surprize, pe care le vom dezvălui în curând, pe pagina evenimentului.

Invitaţi Speciali:

SINCARNATE (Death Metal / Doom Death/ Blackened Death)
Marius Mujdei – voce
Giani Stănescuchitară
Cristian Stilpeanu – chitară
Andrei Zala -bass
Andrei Jumuga -tobe
http://www.sincarnate.ro

Discografia trupei Sincarnate include 3 materiale de studio, „On the Procrustean Bed”(2008), LP-ul „As I Go Under”(2010), respectiv „Nothing Left to Give”(2013). Trupa a susţinut multe concerte pe teritoriul ţării noastre, precum şi în străinătate. Dintre acestea, menţionăm participarea alături de binecunoscută trupă Nile la turneul „At the Gates of Sehtu – European Tour”, precum şi alte concerte în care au împărţit scena cu artişti Moonspell, Sodom, Nargaroth, Illdisposed, Lacrimosa, Obscură, Sado Sathanas, Agathodaimon, Demonic, Umbra et Imago or Impaled Nazarene. Recent, trupa are un nou baterist, un nou sound şi pregăteşte un nou album de studio. Maniera de exprimare caracterizată prin sound-ul greu şi apăsător de doom, cu influenţe death şi black, exprimat într-o manieră melodică dar şi energică în acelaşi timp, o veţi resimţi şi în seara de 26 mai.

ETERNAL FIRE (melodic black metal/Bucureşti)
Vali – vocals
Horia – guitars
Florin – guitars
Gopo – bass
Emi – drums
Andreea – keyboards
www.facebook.com/eternalfireblackmetal

Renăscută în 2013 şi recent calificată în finala WOA Metal Battle România 2016, Eternal Fire sunt un exponent al genului black metal melodic cu influenţe symphonic-pagan. Trupa a înregistrat de curând EP-ul „Beyond Frozen Streams” şi se află pe un trend ascendent al evoluţiei în cadrul scenei underground şi cu siguranţă vom aveaparte în viitorul apropiat de noi surprize plăcute din partea lor.

Club Fabrica – 11 iunie nr.50 Bucureşti.

INTRAREA LIBERĂ, începând cu ora 20:00.

Pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/1731210890430166/ 

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...