Noutăţi

Ladies’ Night – Jinjer, Tiarra, Between Colors, For My Sins

Final Step Productions invită la un eveniment dedicat femeilor, dar la fel de atractiv şi pentru bărbaţi! Ladies’ Night îşi este un concept care îşi propune aducă pe scena underground formaţii ce au în componenţă cel puţin o doamnă/domnişoară.

Headlinerii acestei ediţii sunt nimeni alţii decât super energicii ucraineni de la JINJER, care revin în Bucureşti cu un album nou, „King of Everything”, lansat în iulie 2016 sub egida Napalm Records.
JINJER – Ucraina – Groove metal/Progressive metal/Female vocal
https://www.facebook.com/JinjerOfficial/

TIARRA – Romania – Gothic Symphonic Metal
https://www.facebook.com/TiarraRO/

BETWEEN COLORS – Romania – Modern Metal
https://www.facebook.com/betweencolors.band/

FOR MY SINS – Romania – Melodic Metal
https://www.facebook.com/formysinsofficial/

BILETE:
25 de lei – presale în reţeaua iabilet.ro
35 de lei – la intrare, în ziua concertului

Sâmbătă, 4 martie 2016, ora 19:00
Bucureşti, Club Quantic – Intrarea Grozăveşti

JINJER este o formaţie ucraineană cu voce feminină, ce cântă un mix de progressive metalcore şi groove metal, cu câteva inserţii de fuck, reggae şi jazz, cu toate pe al doilea album al trupei direcţia o ia mai mult spre death metal-ul european. Formaţia s-a înfiinţat în 2010, când Tatiana Shmailyuk s-a alăturat ca şi vocalistă. În 2013, Trupa câştigă titlul de cea mai bună trupă de metal din Ucraina. JINJER sunt des comparaţi cu trupe precum Iwrestledabearonce, Straight Line Stitch sau Arch Enemy, ceea ce este complet greşit din puctul de vedere al membrilor trupei, care au menţionat ca şi influenţe grupuri precum Lamb of God, Pantera, Gojira, Killswitch Engage, Death, Chimaira, All Shall Perish sau Protest the Hero.
King of Everything este cel de-al treilea album al trupei şi primul lansat sub gigantica casă de discuri Napam Records, acesta fiind lansat pe 29 iulie 2016. Albumul a primit un neaşteptat feedback pozitiv din partea publicaţiilor de muzică din toată Europa, Marea Britanie şi Statele Unite. Unii chiar au pus albumul alături de produse lansate de marile trupe de metal, iar pentru mulţi acesta a devenit unul dintre cele mai bune materiale din 2016.

Stilul TIARRA este în principiu gothic-symphonic metal, cu elemente de progressive, death, doom, darkwave şi metal modern. Trupa combină intrumentele agresive cu intrumente clasice, riffuri grele de chitară cu sunetul cald de violoncel, de vioara şi de clape, creând contraste şi conexini subtile. Mesajul este în general unul dur, nu datorită limbajului folosit ci datorită stărilor descrise şi în care te induce.
Tiarra are la activ 2 albume full-length, un EP, iar în acest moment se lucrează intens pentru cel de-al treilea album al trupei, iar pentru acest concert veţi auzi sigur ceva de pe noul album!

BETWEEN COLORS este o formaţie de metal melodic modern din Bucureşti. Aceasta s-a format în iulie 2012 mai întâi ca şi proiect acustic şi a evoluat continuu din punct de vedere muzical până în ziua de azi. Between Colors au la activ concerte susţinute pe scene mari şi mici din Bucureşti şi în restul oraşelor, videoclipuri publicate, premiul The Intermission în cadrul concursului GBOB, au fost finalişti la Metalhead Awards 2015 (secţiunea Best Romanian Newcomer) şi Rock în Parc 2016. Aceştia pregătesc turneul naţional „The M.A.D. Tour” pentru promovarea albumului „M.A.D.” ce a început pe 19 noiembrie 2016 în acelaşi Club Quantic din Bucureşti, unde au fost 500 de persoane concert ce a inclus costume, machiaj, show de lumini, scenografie, numeroşi invitaţi, o regie de concert amplă şi set acustic, întregul spectacol având o durată de 2 ore.

FOR MY SINS a luat naştere din dorinţa unei noi abordări a muzicii metal. Prin îmbinarea agresivităţii cu părţile melodice, la sfârşitul anului 2013 proiectul a luat fiinţă. Vocea solistei combină elemente de pop rock cu o melodicitate şi o atitu​dine pasională, prezenţă greu de ignorat. Plecând de la furie, dezolare şi anxietate, ajungând la încredere şi optimism, temele abordate sunt menite ofere ascultătorului o trăire cât mai complexă a naturii umane.

https://www.iabilet.ro/site/event/27401/

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea – Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), Hard Rock Cafe, dar şi la Clubul Quantic, precum şi în ziua concertului la intrare.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...