Noutăţi

Lacuna Coil şi Cellar Darling live în Quantic

Pe 15 noiembrie de la ora 20:00 în Quantic Club, aşteptăm la o seară de gothic metal alături de LACUNA COIL şi invitaţii lor speciali, Cellar Darling, trupă formată din foştii membri Eluveitie, inclusiv solista Anna Murphy, în premieră la Bucureşti! După ce au ţinut capul de afiş la Artmania 2017 unde au cântat în faţa a peste 5000 de oameni, italienii de la Lacuna Coil vin şi la Bucureşti în cadrul unui turneu european de proporţii!

Biletele s-au pus deja în vânzare pe www.iaibilet.ro iar până pe 15 septembrie au preţ special: https://www.iabilet.ro/bilete-concert-lacuna-coil-si-cellar-darling-29705/

Formată în Milano, Italia, Lacuna Coil avea devină una dintre cele mai prolifice trupe metal din Europa. Cel mai recent album al trupei, „Delirium”, nu a făcut decât confirme notorietatea muzicală câştigată în cei peste douăzeci de ani de carieră.

Lacuna Coil este cea mai bine vândută trupă din catalogul Century Media Records, iar activitatea grupului a fost răsplătită cu numeroase premii precum „Best Internaţional Bandla Metal Hammer Awards 2016 sau „Best Album” pentru „Dark Adrenaline” la Female Metal Voices Fest Award 2012 – material ce a ajuns pe locul 15 în top Billboard 200 cu peste un milion de unităţi vândute. Grupul este format în prezent din Cristina Scabbia (voce), Andrea Ferro (voce), Marco “Maki” Coti-Zelati (bass) şi Ryan Blake Folden (tobe).

Cellar Darling este un trio format în 2016 din Anna Murphy (voce, hurdy-gurdy), Merlin Sutter (tobe) şi Ivo Henzi (chitară şi bass), artişti cunoscuţi pentru activitatea lor în formaţia elevetiana Eluveitie. Albumul de debut Cellar Darling, „This Is The Sound”, a fost lansat în data de 30 iunie, însă grupul a cunoscut un imens succes încă de la prima piesă lansată, „Challenge”.

Cu fiecare concert susţinut, Cellar Darling îşi invită publicul exploreze o lume de basm încărcată de magie şi mister. „We want to unleash feelings and experiences by telling stories and drawing symbols, in the way mankind has done since its existence: through legends, folk tales, theatre, drama, spirituality – and through songs.”

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara la următoarele preţuri:

– EARLYBIRD: 79 de lei Acces General şi 109 lei Golden Circle – până pe 15 septembrie
– PRESALE 1: 89 Lei Acces General, 119 Lei Golden Circle – până pe 15 octombrie;
– PRESALE 2: 99 Lei Acces General, 129 Lei Golden Circle – până pe 15 noiembrie
LA INTRARE: 110 Lei Acces General, 140 Lei Golden Circle – în limita biletelor disponibile

Se pun în vânzare doar 300 de bilete Golden Circle, în faţa scenei. Capacitatea pentru acest eveniment va fi limitată la 800 de persoane aşa grăbiţi cumpăraţi bilete!

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!