Noutăţi

Kroppen îi înlocuiesc pe Marchosias în cadrul concertului Akral Necrosis din Hard Club, Cluj din 17 mai

În urma unui accident de motocicletă în care a fost implicat unul dintre membri, Marchosias nu mai pot cânta în cadrul evenimentului din Hard Club. Kroppen va deschide concertul Akral Necrosis de la Cluj. Metal neprietenos din Slatina, robust și categoric – în esență, un sound la obiect, gata sucească cefe pe 17 mai la Hard Club. Biletele vor fi disponibile în seara concertului la intrarea în club. Prețul unui bilet este de 20 de lei.
 
Marchosias au transmis următorul mesaj:
“Cu părere de rău, data aceasta venim cu vești proaste. Din păcate, suntem nevoiți amânăm revenirea noastră pe scenă. Nu vom putea fi prezenți pe data de 17 mai, alături de prietenii noștri de la Akral Necrosis. Evenimentul va avea în continuare loc în Hard Club (Cluj). Deși ne-am dorit mult ne revedem, colegul nostru (chitarist) a avut un accident cu motorul și deși e aproape întreg, perioada de recuperare necesară ne împiedică susținem concertul. Noi îi dorim însănătoșire grabnică și sperăm urcăm pe scenă cât mai curând!”
Akral Necrosis revin la Cluj pe 17 mai, joi, în Hard Club, pe traseul unui turneu-fulger prin trei dintre cele mai importante orașe din țară, denumit Festering Spring Tour. Trupa Akral Necrosis pregătește un setlist de 80 de minute în care vor fi incluse piese în premieră de pe viitorul album, anunțat între în înregistrări anul acesta.
După un an sabatic în privința activității live, timp acordat pentru conceperea de material nou, Akral Necrosis se pregătește din nou de studio. La finele lui 2016, grupul a lansat al doilea album, intitulat „Underlight”, prin Loud Rage Music, material primit cu satisfacție de fani și bine receptat de presa internațională datorită unui black metal tăios și lipsit de menajamente, augmentat cu pasaje surprinzătoare pentru gen.
„Underlight”, ultimul album Akral Necrosis, poate fi ascultat la acest link:
Eveniment
Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...