Noutăţi

Kreator, Vader și Dagoba pe 25 ianuarie la Arenele Romane: Program și reguli de acces

Kreator, Vader și Dagoba cânta la București pe 25 ianuarie 2018 la Arenele Române din București (cort încălzit) în cadrul primului mare show de metal al anului ! Concertul face parte din turneul Kreator – „Gods Of Violence”, nume purtat și de cel mai recent album al germanilor, turneu care ajunge în sfârșit și în România!

Mai jos aveți programul și regulile de acces pentru evenimentul de pe 25 Ianuarie.

PROGRAM ȘI REGULI DE ACCES

ATENȚIE: FUMATUL în cortul încălzit al Arenelor Române ESTE INTERZIS !! Se fumează doar în locurile special amenajate.

Zona de concert are o singură zonă de acces și cinci ieșiri de siguranță marcate atare. Normele de siguranță le șiți mai jos. La locație va fi prezent un punct de prim ajutor.

Accesul minorilor cu vârste sub 14 ani este permis pe baza de bilet și doar însoțiți de un adult posesor de bilet valid.

Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit și este permis doar dacă acetia sunt însoțiți de unul dintre părinți, posesor al unui bilet valid. De asemenea, organizatorii recomandă, pentru a înlătura orice dubii, prezentarea la intrare a unui act doveditor al vârstei copilului (copie). recomandăm aduceți căști speciale pentru protecția auzului copilului. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici.

Odată intrați în incinta Arenelor Române nu puteți părăsi locația decât în caz de urgență. În caz contrar va trebui cumpărați un alt bilet.

Accesul în perimetrul evenimentului este permis pe baza de bilet valid.

Accesul se face prin intrarea din parc a Arenelor Romane (cea mare, standard, de jos) și fiecare categorie de bilet va avea câte un coridor special. Accesul se face începând cu ora 18:00 dar puteți veni la orice ora doriți vedeți trupele preferate, porțile fiind deschise până la finalul concertului

Porțile Arenelor Române se deschid la ora 18:00 iar concertele încep la ora 18:55.

De asemenea rugăm ți animalele de companie acasă. Nu vor fi puse la dispoziție zone pentru depozitarea obiectelor de valoare dar ne bazăm pe buna educație și bunul simt al participanților la eveniment.

Este interzis în zona de concert:

aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil);

– umbrele (concertul are loc în cort încălzit)

– accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau mașini de gătit de orice fel

– accesul cu alcool sau alte băuturi și alimente din exteriorul zonei de festival.

– accesul cu arme sau obiecte periculoase

OBLIGAȚIILE PUBLICULUI 

fumeze numai în locurile fără pericol de incendiu, special amenajate și marcate.

-publicului îi este interzis dezlipească sau distrugă reclamele, anunțurile și afișele expuse de organizator în incinta ansamblului construit, precum și deterioreze, ridice sau mute semnele ori indicatoarele amplasate de organizator, pentru facilitarea accesului în incinta, a evacuării persoanelor, a intervenției în situații de urgență sau a celor care semnalează existența unui pericol pentru viață persoanelor;

nu aducă în stare de neutilizare, indiferent de mod, mijloacele tehnice de apărare împotriva incendiilor aflate în incinta;

nu aducă în stare de neutilizare, indiferent de mod, semnele, afișele, marcajele sau altele asemenea, destinate apărării împotriva incendiilor aflate în incintă;

nu introducă sau nu încerce introducerea în incinta de făclii, artificii, petarde, torțe, recipiente, materiale incendiare ori fumigene, substanțe toxice, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant (ori alte asemenea materiale, substanțe sau obiecte), obiecte artizanale și de distracție, pe baza de amestecuri pirotehnice, artificii din categoria „obiecte zburătoare luminoase”, pocnitori ori altele asemenea ce pot favoriza producerea și propagarea incendiilor;

respecte măsurile de apărare împotriva incendiilor, stabilite de SC Sfinx Experience SRL;

Kreator:           21:00 – 22:30

Vader:             19:45 – 20:30

Dagoba:          18:55 – 19:25

Open Doors    18:00

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casă de bilete Metrorex, Magazinul Muzică, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țară la următoarele prețuri:

LA INTRARE: 125 Lei Acces General – în limita biletelor disponibile

-PRESALE: 115 Lei Acces General, 165 Lei Golden Circle (în față scenei) – până pe 25 ianuarie

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...