Noutăţi

Kreator, Vader și Dagoba cântă la București pe 25 ianuarie

Kreator, Vader și Dagoba cântă la București pe 25 ianuarie 2018 la Arenele Romane din București (cort încălzit) în cadrul primului mare show de metal al anului ! Concertul face parte din turneul Kreator – „Gods Of Violence”, nume purtat și de cel mai recent album al germanilor, turneu care ajunge în sfârșit și în România! Biletele sunt deja în vânzare pe www.iabilet.ro, în magazinele Flanco și în rețeaua iabilet.ro/rețea.

Kreator se întoarce la București după prestația de la Metalhead Meeting 2016. Vin cu un nou album, Gods of Violence care a fost primit foarte bine atât de fani, cât și de presa de specialitate. Cu nu mai puțin de 35 de ani de activitate, timp în care și-au câștigat un loc în careul de ași numit ‘Big 4 of Teutonic Thrash Metal’ alături de Destruction, Sodom și Tankard, Kreator va urca pe scena Arenelor Romane unde vor interpreta piese atât de pe cel de al 14-lea lor material, cât și de pe albumele intrate deja în istoria Thrash Metalului.

Formația poloneză Decapitated nu va mai urca pe scena Arenelor Romane în cadrul concertului pe care trebuiau -l susțînă alături de Kreator și Dagoba.
Aceștia au anulat toate concertele, inclusiv turneul pe care urmau îl susțină cu Kreator la începutul anului viitor.

Vader vor urca pe scena Arenelor Romane cu un show special care marchează 25 de ani de la lansarea albumului ‘The Ultimate Incantation’, primul material discografic al formației. Bazele Vader au fost puse în 1983, de către Piotr ‘Peter‘ Wiwczarek, care pe atunci era basist, și de chitaristul Zbigniew ‘Vika’ Wroblewski. În cursul anilor, Vader a suferit mai multe schimbări de componență, Piotr fiind singurul membru constant.

Inițial au pornit ca un grup de heavy metal, intreptandu-se apoi spre thrash/speed, pentru ca la finalul anilor ’80 ajungă la death metal. Până în prezent, polonezii au lansat 11 albume, ultimul dintre ele, ‘The Empire’ fiind lansat în 2016.

Din 2011, lineup-ul Vader este format din Piotr „Peter” Wiwczarek (voce chitară), Marek „Spider” Pajak (chitară), Tomasz „Hal” Halicki (bass) și James Stewart (tobe).

Dagoba

Dagoba împlinește anul acesta 20 de ani de existență timp în care au lansat 7 albume, dintre care ultimul, Black Nova a apărut pe 25 August. Bazele formației au fost puse de Pierre ‘Shawter’ Maille în 1997 iar primul album a fost lansat în 2003. Formația a continuat crească atrăgând atenția mai multor artiști ai scenei metal internaționale. Ca urmare, pentru album ‘What Hell Is About’ francezii au colaborat su Simen Hestnaes, cunoscut mai bine ICS Vortex (Dimmu Borgir, Arcturus, Borknagar). Au urmat apoi deschideri pentru Machine Head și Metallica și un turneu alături de In Flames și Sepultura. În momentul de față Dagoba înseamnă Pierre ‘Shawter’ Maille – voce, Werther Ytier – bass, Jean-Laurent ‘JL’ Ducroiset – chitară și Nicolas Bastos – tobe.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara la următoarele prețuri:

-PRESALE : 115 Lei Acces General, 165 Lei Golden Circle (în față scenei) – până pe 25 ianuarie
LA INTRARE: 125 Lei Acces General – în limita biletelor disponibile

Sunt în vânzare doar 300 de bilete Golden Circle și 1300 Acces General. Zona Golden Circle se află în fața scenei și este delimitată iar accesul în ea se face doar pe bază de brățară textilă (pe care o primiți la intrare).

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...