Noutăţi

KREATOR este cel de-al patrulea headliner confirmat pentru Rockstadt Extreme Fest

KREATOR este cel de-al patrulea headliner confirmat pentru Rockstadt Extreme Fest 2017, ediţie ce va avea loc în perioada 10-13 august pe terenul de Biatlon de la baza Cetăţii Râşnov. Mai mult, ediţia din acest an va aduna un număr de peste 50 de formaţii în ce va fi cea mai grandioasă ediţie de până acum. Pentru prima dată în istoria sa de 5 ani, Rockstadt Extreme Fest va avea patru headlineri, împărţiţi pe fiecare din cele patru zile ale festivalului, fiind pentru prima dată când prima zi a festivalului va avea parte de concerte pe ambele scene. Considerat cel mai mare nume al thrashului european şi totodată unul din cele mai importante grupuri ale scenei metal internaţionale, showul KREATOR se va bucura de o producţie pe măsură şi un nou album, Gods Of Violence, considerat de mulţi drept una din cele mai bune realizări discografice ai ultimilor ani.

Pe lista noilor confirmări îi regăsim pe NAPOLEON, una din cele mai marcante trupe britanice ale scenei metalcore, alături de LAST HOPE, reveniţi la Rockstadt Extreme Fest după o pauză de 5 ani. JUCIFER, cel mai zgomotos duo al lumii, ajunge pentru prima dată pe scena de la Rockstadt Extreme Fest, în timp ce INDIAN FALL se întorc pe scena festivalului după showul anulat în 2016. Până în acest moment au fost confirmaţi: Opeth, Kreator, Carcass, Annihilator, Korpiklaani, Alestorm, Napalm Death, Nile, August Burns Red, Suffocation, Leprous, Fit For An Autopsy, Wolfheart, Napoleon, Jucifer, Last Hope, Give Em Blood, Power Trip, Indian Fall, Diamonds Are Forever, IXXI, Anime Torment, Angrepp, Zombie Attack, Necrovile, Crimena, Teethgrinder, Taine, Grimegod, Allochiria, Am Fost La Munte Şi Mi-a Plăcut, Kultika şi Blacksheep. Monster Energy, partenerul nostru încă de la ediţia din 2013, va oferi timp de două săptămâni o promoţie specială pentru abonamentele Rockstadt Extreme Fest 2017. Astfel, în perioada 16.03 – 30.03, abonamentele pentru festival vor putea fi găsite la preţul special de 230 de lei. Ele pot fi achiztionate din aceleaşi puncte de vânzare disponibile şi până acum. Abonamentele sunt disponibile în reţea naţională şi internaţională, lista pentru etapele de presale până în august 2017 fiind disponibilă mai jos. 230 lei = 16.03 – 29.03 (Promoţie Monster Energy Drink) 270 lei = 2.02 – 09.07.2017 300 lei = 10.07.2017 şi pe toată durata festivalului Biletele pot fi găsite pe site-ul oficial, www.rockstadtextremefest.ro cât şi în punctele de vânzare deja cunoscute: Reţeaua de bilete Eventim, MyTicket şi Bilete.ro. Pentru achiziţia în sistem internaţional, biletele pot fi achiziţionate de pe pagina oficială a festivalului. La fel ca şi precedentele ediţii, NU vor există bilete pe zile, ci doar abonamente ce asigură accesul în toate cele patru zile ale festivalului.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...