Noutăţi

Kistvaen, Eternal Fire și Rancorum în Quantic

În data de 14 decembrie 2018, trupa Kistvaen va concerta în clubul Quantic, din București, cu ocazia aniversării a 10 ani de activitate în industria muzicală black-metal din România.
În deschidere vor concerta atât formația death-metal Rancorum, cât și cea de black-metal, Eternal Fire.
Evenimentul face parte din turneul “10 years of Madness”, bazat pe show-uri concept și este organizat de Promusic Events, în parteneriat cu Maximum România.

Eternal Fire este o trupă de melodic black-metaldin România, care s-a marcat pe piață muzicală autohtonă prin influențele simfonice pe care le-au adus sound-ului principal.
Concertul de debut al trupei a avut loc în iulie 2015, alături de formațiile suedeze “Of Fire” și Wormwood, când au lansat și primul lor EP, intitulat “Beyond Froken Streams”.
Albumul va fi prezentat și în cadrul concertului, este compus din 4 piese și explorează temele principale ale unui univers mitologic.

Rancorum este o formație românească de death-metal, formată în București, în anul 2014, într-o formulă duo, iar ulterior a mai încorporat trei noi membri: voce, bass și chitară.
Anul acesta trupa a lansat albumul de debut “THE VERMIN SHRINE”, album masterizat de Grand Way Studio, în colaborare cu Loud Rage Music.
Începând cu data de 17 decembrie noul albumul se va putea achiziționa atât în format fizic, cât și în format digital.

Biletele se pot achizionata de pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:
Presale: 29 lei (primele 50 bilete)
Normal ticket: 35 lei

Program:
19.30: Acces
20.00-20.45: Rancorum
21.00-21.45: Eternal Fire
22.10-23.30: Kistvaen

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
error: Content is protected !!