Noutăţi

King Solomon, noul proiect cu membri RoadkillSoda, Damage Case și Crossbone, cântă alături de Elder și Cardinal în Quantic

King Solomon se alătură celor de la Elder și Cardinal pentru show-ul din 4 iulie, Quantic Club, prezentat de SoundArt.

Biletele pot fi achiziționate prin platforma iabilet de la următorul link la prețul de 65 de lei până în ziua evenimentului.

King Solomon – electric groove rock, RO

King Solomon este un trio format din Mihnea Ferezan (RoadKillSoda), Dragoș Coman (Damage Case) și Mălin Neamțu (Crossbone). Trupa se pregătește lanseze albumul de debut în acest an. King Solomon își descriu sound-ul: “…a live performance that includes their heavy yet infectious grooves and stream of consciousness approach to improv jams…”.

Elder – doom/stoner – Boston, USA

Trio-ul format din Nick, Jack și Matt reprezintă definiția evoluției constante, fapt demonstrat prin modul în care reușesc compună material după material plecând de la o bază de riffuri grele, uneori influențate de Sleep, asupra cărora adaugă o atingere personală prin pasaje psihedelice. Sound-ul celor de la Elder rămâne și în 2019 dinamic și inspirit, iar metodologia trupei rămâne neschimbată – “all heavy, no filler!”.

Cel mai recent material al trupei este albumul “Reflections of a Floating World”, lansat în 2017.

Trupa a confirmat va introduce piese de pe viitorul album în setlist-ul concertelor din acest turneu.

Cardinal – garage rock/psychedelic – Constanța, RO

CARDINAL este un proiect de garage rock/psychedelic de pe litoral, născut dintr-o afinitate pentru tot ce înseamnă fuzz, low-end, riffuri hipnotice și împachetat într-o atitudine punk și do-it-yourself care le-a purtat muzica departe. Noisehead, EP-ul de debut, a fost lansat în octombrie 2016, când cei patru băieți din trupă nu aveau atunci 18 ani. Disappearer, primul lor album, lansat în iulie 2017, le-a făcut muzica auzită prin toată țara și chiar și peste graniță. În 2018, trupa a lansat un nou single, intitulat “Minolta”.

Mai multe informații despre concertul Elder:

https://www.facebook.com/events/241590010081959/

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...