Noutăţi

Kempes și Scarlet Aura cântă în deschidrea concertului DIO Returns – Program și Reguli de Acces

În deschiderea concertului vor cânta Kempes și Scarlet Aura.

Holograma lui Ronnie James Dio ajunge la București la Arenele Române (cort încălzit) pe 17 decembrie, alături de membrii Dio Disciples! Show-ul face parte din turneul internațional „Dio Returns”!

După concerte susținute în România, dar și în străinătate, după un turneu alături de Tarja Turnunen și Angra și deschideri pentru formații precum Accept, Helloween, Sabaton, Doro Pesch și mulți alții, Scarlet Aura revine pe scena Arenelor Romane în deschiderea concertului „Dio Returns”.

Cu 8 albume lansate pe scena rock-ului românesc, dintre care 6 alături de Cargo, unul cu Rezident EX și unul cu Kempes, Ovidiu  Ioncu, una dintre vocele emblematice ale rock-ului românesc promite un show memorabil pe data de 17 Decembrie.

Ovidiu Ioncu ‘Kempes’, liderul trupei Kempes și fostul solist al formațiilor Cargo și Rezident EX, revine la Arenele Romane pentru a deschide show-ul DIO Returns.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...