Noutăţi

Keep Walking – JACK OF ALL TRADES & GREEN PROPHET la The Pub Universității

The Pub Universității vă așteaptă la un nou tip de eveniment pe 6 septembrie cu cei de la Jack of all Trades și Green Prophet.

KEEP WALKING – este un proiect nou inițiat de The PUB Universității cu sprijinul Johnnie Walker. Serile de miercuri nu vor mai fi la fel la The PUB. Energie, Eleganță, Emoție și Trăire vor caracteriza evenimentele „Keep Walking”. Primul eveniment di această serie, Fusion Night, îi aduce alături pe scena The PUB pe prietenii de la JACK OF ALL TRADES și GREEN PROPHET care sunt prima dată la noi.

Jack of all Trades propune un echilibru muzical între rock-ul alternativ post-grunge și nu metal al erei de aur a acestor genuri, combinate cu elemente sonore contemporane de indie, punk, pop și trap.
Anul trecut, Jack of all Trades au lansat cel de-al doilea lor album, intitulat ‘Semnale Mixte’.
‘Mereu am considerat că muzica pe care o faci transmite celui care te ascultă cine ești cu adevărat. Fiecare membru al trupei emite un semnal unic atunci când se așază în spatele instrumentului și, când ne-am dat seama că toate aceste unde individuale pot converge în armonie, am realizat acum, după doi ani și jumătate, pregătind ultima piesă de pe album, că Jack of all Trades are în sfârșit un sound al său.
Semnale Mixte este un album despre asumare. Despre dragoste. Despre dorință. Despre acceptarea diferențelor. Despre distracție. Despre schimbare. Dar, mai ales, este un album despre evoluție, și suntem acum gata să-l arătăm întregii lumi.’

Green Prophet este o trupă de stoner psychedelic rock, formată de 4 ingineri care au decis la început anului 2022 să invadeze spațiul spațial folosindu-se de o rachetă construită pe jumătate în Moldova, iar cealaltă în București, cu scopul de a face concurență și de a destabiliza monopolul creat de cei de la NAȘA. Astfel, primul single a celor 4 se numește Vasal și este dedicat tuturor celor care nu știu să spună NU și aleg în continuare să se scalde în propria angoasă.

Biletele sunt disponibile aici.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...