Noutăţi

Află când vor lansa Katatonia noul album.

Trupa suedeză Katatonia a anunțat, printr-un comunicat distribuit pe pagina lor de Facebook, data lansării noului album, la care au lucrat până acum puțin timp. Intitulat The Fall of Hearts, albumul va fi lansat pe piață pe 20 mai 2016, prin intermediul casei de discuri Peaceville Records.

the fall of hearts

The Fall of Hearts a fost înregistrat în Stockholm, fiind produs de Anders Nyström și Jonas Renkse, mixajul purtând însă amprenta lui Jens Bogren. Acesta a mai colaborat în trecut și cu Opeth, Devin Townsend sau Ihsahn. Este primul album pe care va cânta noul lor tobar, Daniel ’Mojjo’ Moilanen, alături de un alt nou membru, chitaristul Roger Öjersson (Tiamat). Artworkul a fost realizat de Travis Smith. Despre album, trupa a declarat că va cuprinde tot ce au visat până acum să compună, însă care nu s-a materializat în celelalte albume, trupa caracterizând acest album ca fiind dezolant și apăsător.

Rămâne de văzut, pe 20 mai, dacă The Fall of Hearts se va ridica la înălțimea lui Dead End Kings, apărut în 2012.

Habar n-am ce să zic aici, la rubrica asta. Am o reputație de hater și scârbă, dar eu sunt de fapt un mieluț fericit și blând...

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...