Noutăţi

Kataklysm, Epica, Skeletonwitch și Carrach Angren confirmați la Festivalul Metalhead Meeting

Festivalul Metalhead Meeting va avea loc pe 6 și 7 iulie la Arenele Romane din București. Primul headliner confirmat este trupa finlandeza de melodic metal, CHILDREN OF BODOM care revine la Bucuresti după 5 ani la ediția a 7-a a festivalului. Olandezii de la EPICA, canadienii de la KATAKLYSM, olandezii de la Carrach Angren și americanii de la Skeletonwitch se alătură lineup-ului festivalului. multe alte trupe urmează să fie anunțate în lunile care urmează.

După cum v-a obișnuit și în celelalte 6 ediții, Metalhead Meeting va avea trei headlineri de calibru pe zi precum și multe trupe faine de peste hotare dar și din țară. Cu un focus setat pe concerte de calitate, un sunet perfect și o organizare fără cusur, festivalul dorește să ofere o experiență celor prezenți la eveniment și nu doar niște simple concerte.

Abonamentele de două zile se găsesc online pe www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

Acestea costă 179 de lei până pe 16 martie, 199 de lei până pe 19 aprilie, 229 de lei până pe 22 iunie și 250 de lei la intrare. La ediția din 2018 nu avem Golden Circle.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...