Noutăţi

JINXY VON D’ERS – Don’t Fall In Love (piesă nouă)

Trupa JINXY VON D’ERS a lansat un single nou. Piesa se numeşte „Don’t Fall In Love” şi va fi inclusă pe albumul de debut, programat pentru anul 2017.

jinxy-von-ders-photo-2

Melodia poate fi ascultată sau descărcată în format digital de la acest link: https://UMRDD.lnk.to/jinxyvonders-dontfallinloveNe

De asemenea, videoclipul melodiei poate fi urmărit aici:

„Don’t Fall In Love este una dintre piesele noastre preferate de pe albumul de debut, la care am început lucrăm anul acesta. Piesa s-a născut atât de natural, încât în două repetiţii a fost aproape totul finalizat, inclusiv versuri şi linie melodică. Este diferită de „So Alive”, în sensul partea rock este şi mai prezentă, însă ne simţim foarte confortabil cu stilul acesta şi încercăm îl dezvoltăm cât mai mult pe următoarele materiale. Sperăm placă şi vouă la fel de mult cum ne place nouă.” au transmis fanilor cei din trupa JINXY VON D’ERS.

JINXY VON D’ERS este o formaţie nouă pe scena alternativă din România. Au debutat pe 1 iulie 2016 cu piesaSo Alive”, distribuită prin Universal Music România, iar genurile abordate de ei sunt Alternative Rock şi Dramatic Pop. Componenţa trupei este alcătuită din: Oriana Emanoil (voce), Cătălin Boltasu (chitară), Dragoş Popa (bass) şi Nestor Petruş (tobe).

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...