Jazzy-blues

JazzyBIT concertează pentru prima dată în Praga

JazzyBIT va concerta în data de 2 noiembrie 2016 la Festivalul Internațional de Jazz din Praga, festival de renume, fondat în 1964! Având durata de peste o lună, Praga Jazz este cel mai vechi festival de muzică din Republica Cehă și unul dintre cele mai vechi festivaluri de jazz din Europa. Concertul va avea loc într-o locație istorică: Reduta Jazz Club, cel mai vechi club de jazz din Praga, fondat în 1957, club ce a găzduit chiar și un concert spontan al fostului președinte american Bill Clinton, în 1994.

jazzybit

Concertul JazzyBIT va începe la ora 21:30 iar biletele se găsesc la link-ul acesta. Mai multe detalii puteți găsi pe site-ul oficial al festivalului: jazzfestivalpraha.com

Concertul are loc cu sprijinul Institutului Cultural Român din Praga, căruia îi mulțumim frumos pentru ajutor.

A doua prezență la Timișoara Jazz Festival

Pe lângă evenimentul din Praga, JazzyBIT va concerta pentru a doua oară în cadrul Timișoara Jazz Festival, în data de 27 noiembrie, la Sala multifuncțională a Consiliului Județean Timiș, în aceeași seară decernându-se și Timișoara Jazz Award începând cu ora 17:00. După concertul JazzyBIT va concerta duo-ul Omar Sosa & Paolo Fresu (Cuba, Italia). Detalii în evenimentul Facebook.

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
error: Content is protected !!