Jazzy-bluesNoutăţi

JazzyBIT concertează pentru prima dată în Praga

JazzyBIT va concerta în data de 2 noiembrie 2016 la Festivalul Internațional de Jazz din Praga, festival de renume, fondat în 1964! Având durata de peste o lună, Praga Jazz este cel mai vechi festival de muzică din Republica Cehă și unul dintre cele mai vechi festivaluri de jazz din Europa. Concertul va avea loc într-o locație istorică: Reduta Jazz Club, cel mai vechi club de jazz din Praga, fondat în 1957, club ce a găzduit chiar și un concert spontan al fostului președinte american Bill Clinton, în 1994.

jazzybit

Concertul JazzyBIT va începe la ora 21:30 iar biletele se găsesc la link-ul acesta. Mai multe detalii puteți găsi pe site-ul oficial al festivalului: jazzfestivalpraha.com

Concertul are loc cu sprijinul Institutului Cultural Român din Praga, căruia îi mulțumim frumos pentru ajutor.

A doua prezență la Timișoara Jazz Festival

Pe lângă evenimentul din Praga, JazzyBIT va concerta pentru a doua oară în cadrul Timișoara Jazz Festival, în data de 27 noiembrie, la Sala multifuncțională a Consiliului Județean Timiș, în aceeași seară decernându-se și Timișoara Jazz Award începând cu ora 17:00. După concertul JazzyBIT va concerta duo-ul Omar Sosa & Paolo Fresu (Cuba, Italia). Detalii în evenimentul Facebook.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...