Jazzy-blues

Jazz français – Enchanté

Încântați să vă cunoască și să vă dăruiască bijuterii muzicale din fermecătoarea comoară de pe portativul boemei pariziene, membrii Enchanté vă așteaptă vineri, 23 noiembrie 2018, orele 20.00, la restaurantul The Ace, în Centrul Vechi al Micului Paris.

Muzica ne ademenește cu o libertate pe care nu ne mai săturăm să o admirăm.

Convingerea că cele mai frumoase călătorii ni le dăruiește arta, o îmbrățișăm pe furiș, uneori, pe străzi înguste. Atmosferă de serată franțuzească, unde toți te strigă pe numele mic. Parfum de scorțișoară și un podium micuț care apropie. Iată o parte dintre secretele jazzului franțuzesc care nu se pot savura cu adevarat decât când ești aproape și la propriu, și la figurat, de cei care cântă.

Ștefania Mihăilescu a moștenit bucuria cântului și o păstrează cu emoție. Ia cerul în brațe și plimbă povești într-o valiză cu multe buzunare. Călătorește cu entuziasm când muzica se aduna-n intersecții, reușind să dăruiască celor care aleg să o asculte cu inima, frânturi de timp oprit, îndrăznețe și tandre totodată.
Malin Cristache înființează Hot Club de Bucharest în 2008 din pasiune pentru muzica legendarului chitarist Django Reinhardt. Transmite bună dispoziție, energie pozitivă și trimite ascultătorul în perioada interbelică, șlefuind continuu modalitățile de exprimare a jazzului manouche într-un mixt echilibrat de tradițional și modern.
Expresiv și versatil – trecând cu usurință de la un gen jazz-istic la altul, cu relaxarea celui care stăpânește extrem de bine instrumentul – Man Alex este un acompaniator atent în permanență la estetica muzicală, doritor de a pune în valoare personalitatea celor alături de care cântă.
Cuceritor și mereu creativ, într-o permanentă căutare de experiențe inedite și delicii sonore, Ciprian Diaconu își păstrează imaginația necotropită și rămâne fascinat de generozitatea portativului. Cadențele boeme își dau întâlnire cu energia și pasiunea ritmului.

Detalii despre poveștile muzicale ce vor urca pe scenă, aici.

Suport artiști: 30lei
Rezervari: 0744 843 223
https://www.theace.ro/rezerva

Strada Lipscani 78, București.

 

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...