Noutăţi

Jackson Crack lansează albumul de debut la sfârşitul lui aprilie

Trupa ucraineană de rock Jackson Crack lansează albumul de debut la sfârşitul lunii aprilie. Acesta poartă numele de “Start to Breathe”, iar trupa va pleca într-un turneu de promovare prin România şi Bulgaria în luna mai.


Teaser “Start to Breathe”: https://www.youtube.com/watch?v=rbwr5a85Nq8
Madman Dance video: https://www.youtube.com/watch?v=VLnxuM4V8yw
Jackson Crack s-a format în 2014 şi pentru început, trupa a fost influenţată de trupe clasice de rock precum Deep Purple, Black Sabbath, Pink Floyd şi Queen. Mai târziu, trupa a căzut sub influenţa trupelor moderne precum System of a Down, Dream Theater şi Mastodon. Acest amestec de rock vintage şi modern plus metal a dus la naşterea unui sound nou şi a unui mod de compunere unic.
Sound-ul trupei creează o sinteză a hard rock-ului din anii ’70, grunge şi alternative. Mai mult de atât, Jackson Crack experimentează şi cu sonorităţi împrumutate din blues, jazz şi progressive rock.
Jackson Crack au lansat până în momentul de faţă un demo, două videoclipuri, cinci clipuri live din studio şi trei single-uri. activitate live, trupa se poate laudă cu mai mult de 100 de concerte în Ucraina.
Datele turneului de promovare:
10 maiIaşi / Rock’n Rolla
11 mai – Varna / Vintage 33
12 mai – Svishtov / Merock & Blues
14 mai – Svishtov / Club Disorder
16 mai – Craiova / Factory Events
17 maiTimişoara / Manufactura
18 mai – Cluj Napoca / La Ţevi
20 maiSuceava / 31 Motors Club

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...