Noutăţi

Jack of all trades, concert în sufragerie

După ce a cântat pe scenă alături de Viţa de Vie la lansarea ultimului album, Alex Teodorescu, creierul proiectului Jack of all Trades, vine vineri, 17 februarie, în sufrageria Share Cafe.

Intrarea liberă.
Numărul de locuri este limitat aşa nu uitaţi faceţi rezervare la nr. 0374 644 700.

Jack of all Trades este un proiect independent de rock alternativ înfiinţat în 2012.

De la an la an, proiectul ăsta a crescut. Puţin, dar sigur.
În 2016 am reuşit scoatem doar Newcomer, însă finalul de an ne-a deschis puţin perspectiva în ceea ce reprezintă un viitor palpabil pentru ceea ce ne-am propus facem. Faptul am luat contact cu membrii VdV, va ajuta enorm în viitor pentru în urma acestei întâlniri, putem cântări realist oportunităţile şi deciziile.
E o mare provocare ca în acest an livrăm un improvement faţă de 2016 având în vedere producţia albumului 6(+) la care am luat parte într-o mică măsură.
Dar vom încerca.
Ne-am propus realizăm 3 videoclipuri noi la 3 piese noi până la finalul de an. Şi mai mult decât atât, cântăm mai mult decât am făcut-o până acum în variantă acustică.
Sperăm la finalul lui 2017, numărul de urmăritori treacă de 1000, organic.
Apreciem fiecare milimetru pe care îl facem alături de cei care chiar şi cu o vorbă bună ne susţin. Planul e făcut pe mulţi ani şi implică multă perseverenţă din partea noastră. D-aia începutul este întotdeauna unul amical-personal şi apreciem enorm oamenii care au fost şi încă sunt alături de noi.
Jack of all trades nu înseamnă doar Alex Teodorescu.
Înseamnă Geo Staţie, Ştefan Conciu Photography, Bazavan Ion, Andreea Ruse şi toţi ceilalţi care, într-o oricât de mică măsură s-au implicat şi se implică ne ajute. Fără toţi cei pe care i-aţi văzut în clipuri (fie e vorba de ANAMARIA GURAN sau cei care ne-aţi ajutat cu figuraţia), fără toţi cei care au venit până acum la concerte, fie ei şi 10-15 oameni într-o seară, nu am fi avut „nici măcar atât„.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...