Noutăţi

Jack of all trades – concert și lansare clip

Așa cum ne-au promis încă din toamna anului trecut, cei de la Jack of all trades lansează primul clip din 2018, la piesa „O oră din viața mea”, ce o are ca și protagonistă pe Andreea Ruse, care se ocupă și de partea de PR a trupei. Clipul, de a cărui imagine s-au ocupat Stefan-Mihai Conciu & Băză Fotograf, a fost filmat la sfârșitul anului trecut în mai multe locații din București, pe care le veți putea recunoaște cu ușurință.

Concertul din 19 aprilie reprezintă, de asemenea prezentarea unui nou component al trupei – Andrei Chirițescu, care îi ia locul lui Geo Statie la chitară bas.

Jack of all trades e un proiect independent de rock alternativ românesc, la granița dintre underground și mainstream. Înființată în 2012, membrii trupei sunt Alex Teodorescu (chitară și voce), Andrei Chiritescu (chitară bas) și Madalin Duca (percuție). Au fost live pe radio și au susținut concerte atât ca main act, cât și în deschiderea unor trupe mai mari. Recent au cântat în Quantic, în Fabrica și în deschiderea Partizan în club Mojo.

Prin numele lor, Jack of all trades, abordează mesaje cu subiecte multiple, cu influențe din mai multe stiluri muzicale ce gravitează în jurul unui ritm apăsat și a unei chitare. Totodată, subliniază și ideea de polivalență în tot ceea ce înseamnă activitatea muzicală: aranjament muzical, producție audio, mixing, mastering, scenariu, regie și montaj, totul realizat „in the house” alături de Ștefan Conciu și Bazavan Ion pe partea video. Cu toții au avut o „perioadă de woodshed” în care doar au studiat și analizat mersul lucrurilor încercând să afle cum funcționează întregul proces muzical. De-acum, cu experiența acumulată, vor încerca să livreze cât mai multe produse finite.

Concertul are loc indoor.
Intrarea este liberă.
Donațiile pentru artist sunt recomandate.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...