Noutăţi

Iubim 2ROŢI – 2017

Free Riders are plăcerea să vă invite în perioada 26 – 28 Mai la cea de-a cincea ediție Iubim 2ROŢI – 2017.


Și anul acesta gazdă ne va fi Club Quantic (Șos. Grozăvești, nr. 84, fost Ecran Club).
Ca de fiecare dată, v-am pregătit trei zile de distracție cu multă muzică bună, tradiționalele parade ale Motocicliștilor și Bicicliștilor, Drive Test, Cursuri de Pilotaj și de Prim Ajutor, Concursuri cu premii și multe alte surprize.
Și, dacă tot păstrăm tradiția, Master of Ceremony va fi același inegalabil Cristian Hrubaru (Rock FM), responsabil de cuvinte, extrageri de premii și întreținerea bunei dispoziții.
Cargo, Cristi Minculescu & Iris, Trooper, ZOB, Krypton, Ska-nk, Altar, Recycle Bin, Scarlet Aura, Magica, Sanctuar, Wildside, Magazinu ‘51, Am fost la munte si mi-a placut + TBA, se vor ocupa de buna dispoziție.
Pentru că ne-am gândit că distracția trebuie să fie continuă, Vineri și Sâmbătă rămânem la after party până târziu spre dimineață.
Vom reveni în curând cu detalii despre programul paradelor și al celor 3 zile de concerte. Așa că țineți aproape și urmăriți-ne pe paginile de facebook https://www.facebook.com/iubim2roti, https://www.facebook.com/freeriders.ro, pe site-ul www.iubim2roti.ro si pe pagina evenimentului.
Conduși de pasiune, uniți de două roți!

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...