Noutăţi

Iron Queens Festival la Craiova pe 20 și 21 aprilie în Cult Club

Cult Music Club din Craiova prezintă Iron Queens Festival, un eveniment dedicat trupelor female fronted pe 20 și 21 aprilie. Pe scena clubului vor urca Fallen Arise (simfonic metal, Grecia), Aftermoon (metal modern, Ucraina), Project Renegade, Adastia, Rrichterinvoid și Dimorfia. Ovidiu Ioncu „Kempes”, vocea simbol a rockului românesc, fondatorul și liderul trupei KEMPES și fostul vocalist al trupei Cargo este invitat special în seara de 20 aprilie.
FALLEN ARISE este o trupă de metal simfonic formată în Atena, Grecia în 2009. După lansarea primului lor EP, ‘Eternal’ ‘în 2011, primul album de studio’ ‘Ethereal’ ‘a fost înregistrat și lansat în 2013. După aceasta, albumul de studio „Adeline” a fost lansat în 2015 și prezintă colaborarea a 40 de muzicieni apreciați din diferite orchestre din Grecia.
 
AFTERMOON este o trupă modernă de metal din Kiev, Ucraina, formată în 2012. Trupa îmbină metalul modern cu influențe de muzică clasică, dar și rock alternativ și crossover. Show-uri Aftermoon sunt renumite pentru dinamica acordată de un setlist variant cu piese melancolice unde pianul își regăsește locul, dar și bucăți care aduc aminte de metalul extrem. Trupa a lansat albumul de debut “Phase One” prin WormHole Death Records, Warner Music Group.
 
PROJECT RENEGADE (Grecia, alternative metal)
ADASTIA (România, symphonic power metal)
RRICHTERINVOID – (România, industrial/tanz-metal)
DIMORFIA (Grecia, heavy/power/symphonic metal)
 
Programul festivalului:
20 aprilie – Fallen Arise, Adastia, Ovidiu Ioncu “Kempes” – invitat special.
Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top