Noutăţi

Iron Maiden by Blood Brothers, Etheric și Feral Jack în Fabrica

Pe 9 martie sărbătorim obiceiul străvechi de a bea 40 sau 44 de pahare de vin în Fabrica. Dar nu puteam face asta fără a avea și muzică de calitate, de aceea v-am pregătit o seară specială cu trupe ce vor prezenta piese arhicunoscute abordate în manieră proprie. Prima trupă invitată vine din Ucraina și este binecunoscută fanilor Iron Maiden din România: BLOOD BROTHERS. Pentru nu puteau lipsi și trupele autohtone, bucureștenii de la ETHERIC și FERAL JACK vor prezenta un program de cover-uri + piese noi.
Bilete în rețeaua iaBilet.ro: presale 20 RON, la locație 30 RON.
 
BLOOD BROTHERS – cover band IRON MAIDEN (Kiev, UA)
 
Blood Brothers
Prietenii noștri din Ukraina au o foame fantastică, de rockul creat de idolii lor britanici, în această parte a continentului european. Au decis, în consecință,  săși ia chitarele în mâini, și, cel puțin și potolească acest foc interior, măcar parțial. Rezultatul a fost atât de uimitor, încât au obținut o certificare (recunoaștere) oficială din partea trupei Iron Maiden! Interpretarea lor este munca spectaculoasă a 5 membri care s-au dedicat trup și suflet muzicii legendei Iron Maiden. Acestea creează atât o atmosferă fantastică pentru fani, cât și sentimentul apartenenței la concertele legendare ale britanicilor! În final, membrii se mândresc cu un număr mare de concerte în contul lor, evoluând în deschiderea unor trupe sonore: Blaze Bayley, Paul Di’Anno, Scorpions, Guano Apes, Lacună Coil, Enter Shikari, Antiflag, Caliban, Clawfinger. Anul acesta ,turneul Blood Brothers este dedicat celei de-a 30-a aniversare a legendarului album al trupei Maiden : Seventh Son of a Seventh Son.
 
ETHERIC – București
Etheric este o trupă care s-a format în vara lui 2016 și care abordează ca stil, melodic metal cu influențe de progressive metal. Componentă trupei Etheric este următoarea:
 
Corina – Lead vocals (ex-InBound, ex-Abigail);
Marian Alecu – Guitars;
Adrian Şerb – Bass (ex-Rising Feud);
Ana Pantilie – Keyboards (ex- Lirika);
Victor Vrabete – Drums (actual Secret Society);
 
Primul single, “Losing Control”, a apărut pe data de 19 Septembrie 2016 și a fost lansat pe canalul de youtube al trupei și pe pagina de Facebook.
Primele concerte au avut loc în toamna anului 2016. În 2018 Etheric a avut și are în plan mai multe concerte, în București și prin țară dar și lansarea primului album.
Un eveniment „Rusidava Management & Psychosounds Music”, beneficiind de găzduirea călduroasă a clubului Fabrica.
Sursa: comunicat de presă
Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...