Noutăţi

Irfan revine la Timișoara

Îndrăgita formație Irfan din Bulgaria revine la Timișoara într-un concert de lansare al noului album Roots, miercuri 5 decembrie, în Capcana (ex Daos) de la ora 20.00.

Muzica celor de la Irfan este un mix original de sunete electro-acustice, influențată de tradițiile muzicii sacre și folclorice din Bulgaria, Balcani, Persia, Orientul Mijlociu, Africa de Nord și India precum și de patrimoniul muzical și spiritual al Bizanțului și al Europei medievale. Una dintre principalele caracteristici ale trupei este utilizarea la scară largă a vocilor etnice feminine extrem de frumoase împreună cu voci masculine puternice și coruri, acompaniate de o mare varietate de instrumente bulgare, balcanice și orientale (caval, nai, duduk, darbouka, daf, bodhran, riq). Albumele și concertele formației Irfan duc publicul printr-o călătorie emoțională și spirituală dincolo de spațiu și timp.

Albumul Roots urmează să fie lansat la finalul acestui an, fiind al 4-lea material muzical al trupei Irfan. Prima melodie de pe noul abum intitutala Rusa este disponibilă pe pagina de bandcamp a trupei. Concertul din Timișoara din 5 decembrie face parte din turneul de lansare al noului album Roots care se desfășoară în: Germania, Olanda, Suedia, Cehia, Polonia, Ungaria, România și Bulgaria.

We all need to know our Roots…

Because that’s where we’re coming from.

And that’s where we’re all going.”

Bilete online sau la intrare: 30 lei

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/1976948445719753

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!