Noutăţi

Ioan Popovici cântă în Anturaj din Timișoara și promite un show încărcat de vibrații pozitive

Pe data de 8 octombrie, de la ora 20.00, Ioan Popovici, unul dintre cei mai prolifici artiști timișoreni din scena alternativ în ultima perioadă, revine în fața publicului din orașul de pe Bega cu un concert în vibrații mustind de pozitivism, într-o notă și o abordare stilistică deja bine-cunoscută.

Concertul se va desfășura în clubul Anturaj, o locație care în sine degajă un aer foarte cool, care te îmbie la relax și care, în tandem cu muzica live, reușește să creeze o atmosferă specială. 

Evenimentul face parte din seria de evenimente “Timișoara 2023. Celebrarea orașului” organizat de Centrul de Proiecte Timișoara cu larga contribuție a hub-ului Muzicon.

Ioan Popovici este un compozitor și instrumentist din Timișoara care, de-a lungul carierei, a făcut parte din mai multe proiecte locale de rock alternativ ca, Effect, Flare și mai apoi, Flarehead. În acest moment, Ioan a pus bazele unei noi trupe în care elementele principale îl reprezintă vibe-ul, energia și inspirația personală.

Cu o abordare ce se încadrează, din punct de vedere stilistic, între acel pop-rock/ska cu influențe clare de undeva de peste ocean și un rock alternativ cumva tipic pentru plaiurile noastre, Ioan Popovici încearcă, prin abordarea lirică mai ales, să propage în spațiul muzical autohton un mesaj pozitiv, cu o energie nouă.

Cele mai recente single-uri lansate în acest format, “Voyager”, “Element Star“ și “Dragon” ghidează auditoriul cu lejeritate către zonele de influență muzicală menționate mai sus. Prin abordarea aceasta, cel puțin îndrăzneață în peisajul rock-ului alternativ de la noi, Ioan Popovici propune o schimbare de percepție asupra publicului, gusturilor și simțirilor acestuia. 

Aparițiile live sunt un mulaj al spiritului artistului, reușind să creeze în acest fel un soi de energie care atrage aproape hipnotic publicul într-un dans al bucuriei sincere.

Mai multe informații despre eveniment găsiți pe toate platformele de social media ale organizatorilor și ale lui IoanPopovici.

Mai multe detalii despre Ioan Popovici găsiți pe:
Facebook: https://www.facebook.com/IoanPopoviciBand
Instagram: https://www.instagram.com/ioanpopovici_
Youtube: youtube.com/@ioanpopovici_music5006

Foto: (c) Hegyes Tiberiu

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...