Interviuri

Interviul săptămânii: Divided By Perception

Clujenii de la Divided By Perception ne-au atras atenţia cu ceva vreme în urmă, însă live-ul de la Posada Rock ne-a convins vi-i prezentăm mai îndeaproape. Cu elemente de core, djent şi o energie molipsitoare, băieţii de la Divided By Perception s-au remarcat în cele două piese scurte permise pentru recital prin o închegare naturală a instrumentalului cu vocalul, o comunicare dincolo de muzică între membrii trupei şi piese concise dar pline de fluctuaţii în ritm care ţi prindă urechile. Ei au la activ un EP, pe numele săuVerity„, şi un mai nou teaser a ceea ce caracterizează trupa în prezent sub forma piesei „Affliction„.

Materialele lor de până acum îi face pe cei de la Divided By Perception uşor de urcat alături de nume grele pe plan internaţional, atât din punct de vedere al producţiei cât şi al compoziţiei.
Despre toate acestea vorbim cu băieţii în interviul de mai jos.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...