Get-begetInterviuri

Interviu cu Serpent Stream

Una dintre puţinele trupe de nu-metal de pe plaiurile noastre, Serpent Stream sunt hotărâţi aducă genul anilor ’90 în viitor, cu mici adjustari contemporane. Proaspăt formaţi şi în căutare de noi aventuri muzicale live şi în studio, Serpent Stream promite o re-iniţiere în amintirile trecutului. Despre viitorul genului şi planuri de viitor am stat de vorbă cu solistul trupei, ShadeN.

serpent-stream

Nu-metal. Cum mai este privit şi primit acest gen în 2016?

Serpent Stream: Putem spune acest gen nu mai este privit deloc aşa bine cum era privit o dată, undeva de prin anii 1989 – 2008 până acum. Am putea spune acest gen a s-a „stins” uşor, uşor din cauza industriei muzicale care a evoluat în decursul anilor, lăsând în urmă acest gen muzical şi promovând altele noi, şi mai moderne.

De ce l-aţi ales?

Serpent Stream: Nu putem spune a fost o alegere comună între membri atunci când ne-am întâlnit, însă am hotărât dacă vrem ieşim în evidenţă cu ceva, ne trebuie ceva nou. Aşa am propus ca solistul îşi păstreze stilul de Nu-Metal la voce şi la versuri, iar ceilalţi îşi vor păstra de asemenea stilurile lor, însă urmându-l în ceea ce face.

Alături
de ce trupe locale v-aţi vedea pe scenă?

Serpent Stream: Răspunsul sincer şi potrivit la această întrebare ar fi am fi bucuroşi cântăm alături de orice trupă locală cărora le-ar face şi lor plăcere cânte alături de noi.

Sunteţi
încă la început de drum. Ce v-a determinat puneţi bazele trupei?

Serpent Stream: Ceea ce ne-a determinat punem bazele trupei a fost visul şi voinţă de fier, pe care am avut-o toţi când am văzut ni se deschid nişte uşi pe care nu credeam le vom deschide vreodată. Determinarea principală a fost facem cunoscut din nou acest gen numit Nu-Metal. Însă de data asta cu câtevaajustăridin partea noastră.

Aveţi
deja şi nişte compoziţii proprii. Plănuiţi şi lansarea unui material?

Serpent Stream: Avem în plan terminăm în Decembrie 2016 primul nostru album E.P., iar până în primăvara anului 2017 lansăm primul nostru album la al cărui nume ne mai gândim, însă în principiu ar trebui se numească „Vile Decadence”.

Ce părere aveţi despre concursurile organizate la noi?

Serpent Stream: În principiu suntem de părere este foarte bine organizat şi pus la punct. În al doilea rând suntem de părere sonorizările sunt făcute destul de bine şi ni se pun la dispoziţie instrumentele necesare care sunt de asemenea de înaltă calitate şi destul de scumpe.

ShadeN – Voce
Ahmet – Bass
Vevo – Tobe
Mr.Ra – Scratcher
Daniel – Chitară lead
Cosmin – Chitară ritm

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...