Noutăţi

INTERPLANETARY NIGHT – Sinoptik, Hteththemeth și Busola live în Quantic Pub, pe 11 noiembrie

Cavalleria Events prezintă un eveniment cu totul și cu totul special, adresat celor fascinați de tușele contemplativ-meditative ale rock-ului. Trei trupe din sfere variate ale genului, precum și ale arealului est-european, vor concerta împreună pe 11 noiembrie, în Quantic Pub, de la ora 20:00.
Eveniment conceput de Cavalleria Events și construit în jurul conceptului de voiaj cosmic dinspre și înapoi spre sine, “Interplanetary Night” va fuziona sound-urile introspective ale formațiilor Hteththemeth (Ro), Sinoptik (Ua) și Busola (Md), pentru o seară fantastică, propulsată de distorsiunile chitarelor, spațiului și timpului, o seară de stoner, rock psihedelic și metal ambiental, fără frontiere.
Biletele vor fi disponibile în curând online pe www.iabilet.ro sau pe www.kompostor.ro, dar se vor găsi și în format fizic în rețeaua iabilet.ro, dar și la locația evenimentului, la prețul de 15 de lei pentru prima sută de bilete vândute, urmând ca prețul să urce la 25 de lei pentru restul.interplanetary

SINOPTIK

Formația reprezintă 3 generații de rock’n’roll în una singură, cu soundurile anilor ’60 și până în 2000, cu tonuri rock psihedelice, old-school rock și stoner digital. Conceptul creativ al celor de la SINOPTIK se referă în special la versurile delicate și la exploziile și imploziile sonore. Combinând energia cu frumusețea, chitările distorsionate cu efectele sonore cosmice ale clapelor, Synoptik a participat la festivaluri precum Sziget, Reading (UK), The Best City (UA – 2012, 2013), GogolFest (2014, 2015), Global Battle of the Bands Ukraine, Fan-Zone EURO 2012, Respublica Fest 2015 Shid Rock 2015, Z-Games 2015. In Romania trupa a avut deja doua turnee si a deschis pentru Whitin Temptaion la ARTMANIA BUCHAREST BLAST.

Site-ul oficial

Facebook

HTETHTHEMETH
Hteththemeth este una dintre cele mai enigmatice apariții pe scena metal, cu un stil unic şi fără o limită de exprimare, muzica neumană practicată de trupă sare fără timiditate de la metal cu elemente ambient și influente de black, ajungând până la blues și bossa nova. Conceptual, Hteththemeth se găsește în faţa unui peisaj plin de sentimente, unele plăcute, altele reci, unele confuze, altele depline.
În 2016, trupa a lansat albumul “Best Worst Case Scenario”, care poate fi văzut ori ca un scenariu al unei vieți pline de visare, ori ca o coloană sonoră a unui film imaginar.
Tot în anul acesta, Hteththemeth a participat la câteva festivaluri importante, precum ARTMANIA ,WACKEN OPEN AIR și multe altele.

BUSOLA
Un proiect relativ recent, Busola este o trupă de stoner rock formată în Chișinău din artiști cu experiență vastă, care au activat și activează în proiecte importante: Octav Casian (ex-Accident/Axident, ex-Inaera, ex-Tons Of Powder, Mosh Guerrilla, Tötal Harmönic Distörtion); Vovk Meseat (ex-Think Twice, ex-Till The Last Drop, Syndromes); Evgeny Gore (ex-Splash, ex-Chordewa, ex-Aeon Of Death, ex-Eden); si Serghei Petrenco (ex-Offertorium, ex-Alter Ego, ex-Chordewa, ex-Seas On The Moon, ex-Dakon, ex-Shock Band, ex-Nameless Being, ex-African Roots Project, ex-Aeon Of Death, ex-Ujeutro, ex-Cuibul, Lego Deconstructor, Neuromist).
În ianuarie 2016 Busola a început lucrul pentru EP-ul de debut, intitulat “Spiritual Row”. În numai o lună materialul a fost gata și conține 6 piese dintre care 5 compoziții proprii și un cover Kyuss (Green Machine). Temele lirice ale pieselor de pe EP-ul “Spiritual Row” sunt proverbiale și filozofice. Materialul poate fi descris ca fiind un amestec omogen de stoner rock, blues, sludge metal și doom metal. Influențele majore ale trupei sunt date de Black Sabbath. In 2016 Busola a castigat locul I in finala nationala a celui mai important concurs rock/metal din estul Europei – OSTRING, si locul III in finala internationala a aceluiasi concurs.

https://www.facebook.com/busolastoner/

https://www.youtube.com/watch?v=XHQkeU7M5BQ&feature=youtu.be

BILETE
Bilete găsiți pe www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet (Hard Rock Cafe, Berăria H, Magazinul Muzica, Rețeaua SAY SHOP,Agențiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), Magazinele IQBox și Uman, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic și pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour și Mega Image din toată țara). Online puteți plăti cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, pe factura Orange, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în țară sau prin OP.

 

 

Sunt un tip care compune muzică, și din când în când își mai dă cu părerea despre muzica altora pe internet, că de, vorba aia, nu-s destule păreri pe internet. Sunt prezentatorul emisiunii Flash News, pe care încerc, împreună cu colegii, să o fac să fie…

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...