Noutăţi

The Intermission lansează prima revistă print

În urmă cu şase luni, visul The Intermission se contura sub forma unei echipe entuziaste, cu o dorinţă de mai bine şi mai transparent. În aceste şase luni multe lucruri frumoase s-au întâmplat şi cu atât mai multe planuri s-au înfăptuit.

v1

Am reuşit să pornim prima emisiune de ştiri video dedicată rock-ului de la noi, am reuşit să ajutăm cinci trupe să îşi înregistreze piese în studio şi să ajungem în locuri în care nici noi nu ne aşteptam, cu susţinerea voastră. Mergem mai departe. Multe planuri avem pentru această toamnă dacă staţi cu ochii pe noi. Primul, măreţ pentru noi, încă în stadiul de început, este să lansăm o revistă print, fizic.

v2

Acest prim număr print al revistei The Intermission vine din dorinţa de a face un pas în plus către voi, din a vă câştiga încrederea cu materiale de calitate şi din a încerca să facem, în continuare, lucrurile diferit. Vom avea un număr limitat de reviste, dar nu vă faceţi griji, cu puţină răbdare, revista va putea fi răsfoită şi în online, pentru curioşi.
Avem o serie de editoriale şi interviuri în premieră pentru revistă, toate materialele au fost special alese şi culese pentru ea, iar echipa The Intermission s-a dedicat complet ei.

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top